Vision Chef VCRL-200 – garantie 3 ani

Un aparat frigorific reprezintă o necesitate în gospodărie, însă o ladă frigorifică reprezintă mai mult decât atât, asta însemnând inovație și calitate la cele mai mici prețuri. Lada frigorifică sub marca Vision Chef  reprezintă un ajutor real de neprețuit  pentru a păstra produsele din carne și legumele în cea mai deplină siguranță.

Lada frigorifica Vision Chef VCRL-200 face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un volum net total de 200 litri. Această ladă frigorifică are un consum anual  de 231 kw și un consum energetic în 24 de ore de 0,584 kw. Congelatorul are un singur compresor și un nivel de zgomot de 42 dB, ceea ce o face destul de silențioasă. Sistemul de dezghețare se face în mod  manual, constituind un dezavantaj, dar compensând cu celelalte calități ale sale.

Lada frigorifica Vision Chef VCRL-200 îți oferă posibilitatea de a depozita o cantitate destul de mare de produse alimentare, putând chiar depozita preparatele pentru o nuntă sau pentru o petrecere, ținându-le în deplină siguranță pentru o perioadă lungă de timp. Produsele frigorifice din gama Vision Chef dețin un termen de garanție de 3 ani, demonstrând în felul acesta calitatea produsului.

Lada frigorifica Vision Chef VCRL-200, 200 l, Clasa A+

Clasa energetică A+ demonstrează faptul că Lada frigorifica Vision Chef VCRL-200 oferă un consum redus de energie la electricitate și evident un mod de a economisi banii. Această ladă frigorifică are o capacitate de congelare de 12 kg în 24 de ore.

Coșul metalic detașabil ce se află la partea superioară a lăzii frigorifice, te va ajuta la sortarea alimentelor congelate și te ajută să ții la îndemână alimentele pe care dorești să le consumi mai repede. Deținând o capacitate atât de mare de congelare, va fi mai greu să găsești anumite pachete cu alimente, însă având acest coș metalic îți vei putea ușura căutarea, mai precis vei ști cu exactitate unde se află produsul de care tu ai nevoie.

Lada frigorifica Vision Chef VCRL-200 are un design simplu în formă dreptunghiulară cu linii drepte și precise, având o carcasă de culoare alb imaculat ce te duce cu gândul la puritate.  La partea superioară are un capac cu deschidere standard și un mâner vertical. Pe partea frontală este dispus  termostatul cu reglare mecanică a temperaturii.

In principal cele mai importante produse care se au în vedere la congelare sunt carnea, legumele și chiar fructele, însă există și alte numeroase preparate și semipreparate ce pot fi depozitate pentru congelare. Tot în această ladă frigorifică se pot răci pe perioada verii, băuturile răcoritoare sau sticlele cu bere.

Prețul acestei Lăzi frigorifice Vision Chef VCRL-200 este destul de acceptabil iar dacă vei dori să o achiziționezi îți va fi de un real folos.