Vision Chef VCRL-260 – o alegere inspirata

Tehnologia inovatoare s-a dezvoltat tot mai mult în ultimii ani, încercând să găsească metode tot mai eficiente pentru depozitarea unui volum mult mai mare de alimente congelate și în același timp de păstrare în condiții optime. Gama de lăzi frigorifice a devenit din ce în ce mai bogată și mai performantă

Lada frigorifica Vision Chef VCRL-260 face parte din clasa de eficiență energetică A+ și are un volum net total de 260 litri, având un consum anual  de 252 kw și un consum energetic în 24 de ore de 0,691 kw. Congelatorul are un singur compresorcu sistem de răcire static și un nivel de zgomot de 42 dB, ceea ce o face foarte  silențioasă. Sistemul de dezghețare se face în mod  manual, constituind un dezavantaj, dar compensând cu utilitatea sa.

Lada frigorifica Vision Chef VCRL-260 îți oferă posibilitatea de a depozita o cantitate foarte mare de alimente din carne, legume și fructe. In această ladă frigorifică se pot depozita si preparatele sau semipreparatele pentru un eveniment , ținându-le în deplină siguranță pentru o perioadă lungă de timp. Produsele frigorifice din gama Vision Chef dețin un termen de garanție de 3 ani, în acest fel demonstrând calitatea aparatului frigorific.

Vision Chef VCRL-260

Clasa energetică A+ demonstrează faptul că Lada frigorifica Vision Chef VCRL-260 oferă un consum foarte redus de energie electrică și în mod evident o economie bugetară.

Coșul metalic detașabil aflat la partea superioară a lăzii frigorifice, te ajută să păstrezi alimentele congelate de care ai nevoie la îndemână. Odată alimentele compartimentate și congelate  îți va fi mai greu să le găsești în ladă, însă având acest coș metalic vei ști cu exactitate unde se află produsele de care tu ai nevoie.

Lada frigorifica Vision Chef VCRL-260 are un design simplu de formă dreptunghiulară, având o carcasă de culoare alb imaculat ce te duce cu gândul la gheață și răcoare.  La partea superioară are un capac cu deschidere standard pe verticală și un mâner vertical, iar în partea frontală este dispus termostatul pentru reglarea mecanică a temperaturii.

Produsele care se au în vedere la modul general pentru congelare sunt carnea, legumele și fructele, însă există și alte numeroase preparate și semipreparate ce pot fi depozitate. Tot în această ladă frigorifică se pot răci pe perioadele preparatele pregătite pentru grătar și  băuturile răcoritoare sau sticlele cu bere.

Prețul acestei Lăzi frigorifice Vision Chef VCRL-260 este mic în comparație cu utilitatea sa,  iar dacă vei dori să o achiziționezi cu siguranță nu vei regreta.