Vonino Pluri M7 3G – tableta accesibila de 7 inch cu slot SIM si 3G!

Cu specificatii hardware foarte bine echilibrate si functie pentru telefon prin intermediul slotului de cartela SIM, tableta accesibila Vonino Pluri M7 de 7 inch este ideala pentru apeluri telefonice, navigarea pe internet, multimedia si chiar jocuri online, fiind recomandata atat pentru copii cat si pentru adulti.

Tableta de la Vonino include un display tactil (Capacitive Multi-Touch) ce se bazeaza pe un panou IPS Capacitiv cu diagonala de 7 inch la o rezolutie decenta de 1024 x 600, care ofera imagini destul de bune, unghiuri largi de vizualizare pe orizontala / verticala si o reproducere de pana la 16 milioane de culori.

Echipata cu procesorul MediaTek MT8321, tableta accesibila asigura puterea de calcul necesara pentru rezolvarea sarcinilor zilnice, gratie celor patru nuclee ARM Cortex-A7 ce ruleaza la o frecventa de 1,3 GHz. Pe partea de grafica, chipsetul video ARM Mali-T720 asigura o performanta grafica mai mult decat decenta in orice tip continut.Vonino Pluri M7

Memoria RAM de tip DDR3 are o memoria standard de 1 GB, suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum navigarea de internet, multimedia sau jocuri online. In ceea ce priveste stocarea, tableta dispune de un spatiu de stocare bun de aproximativ 8 GB pentru sistemul de operare Android 5.1 Lollipop sau a fisierelor preferate, avand posibilitatea de a il extinde cu ajutorul unui card MicroSD de pana la 32 GB.

Tableta Vonino Pluri M7 nu impresioneaza foarte tare prin designul sau, deoarece beneficieaza de o carcasa simpla de culoare neagra cu dimensiunile reduse de numai 190 x 111 x 9,5 milimetri si o greutate de doar 270 de grame. Caracteristicile multimedia dispun de un singur difuzor pentru redarea unui sunet bun, o camera principala de 2 MP ce permite captarea unor fotografii la rezolutia maxima de 1600 x 1200 pixeli si o camera frontala VGA de 0,3 MP pentru convorbirile online.

Cu toate acestea, tableta de 7 inch mai beneficieaza de o baterie Li-Ion de 2800 mAh cu o autonomie de pana la 4 ore de convorbire 3G, 5 ore de redare audio si de pana la 3 ore de streaming video, dar si conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth v4.0 si 3G. In plus, tableta de la Vonino vine cu functie speciala pentru telefon prin intermediul slotului SIM si sistem de operare Android v5.1 Lollipop cu mai multe aplicatii preinstalate.