Vonino Xavy L8: Tableta cu pret accesibil si specificatii

Tabletele se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în rândul tinerilor. Acestea sunt ideale pentru filme şi muzică, te ajută să citeşti cărţi electronice, ai acces la o multitudine de aplicaţii, pentru bucuria copiilor de a vedea un desen animat, pentru şedinţele de la birou, pentru conferinţe şi pentru multe alte aplicaţii.

Tableta Vonino Xavy L8 4G, impresionează încă de la prima vedere, printr-un design deosebit, cu linii fine şi fluide, având pe spatele capacului un finisaj cauciucat, iar displayul de tip IPS Capacitiv cu rezoluţia HD. Aceasta este echipată cu facilităţi de conectare în rezoluţia 4G- LTE Cat4, cu viteze de până la 150/50 Mbps, pentru download/upload, este echipat cu un procesor Cuad Core MT8735P de 64 biţi Mediateck, 1 GB memorie RAM de tipul LPDDR3 şi 8 GB memorie internă de stocare. Mai deţine 1 cameră foto de 5 Mbps pe partea din spate şi 2 Mbps pe partea din faţă a dispozitivului. Displayul de tip IPS are o diagonală de 8 inch şi o rezoluţie de 1280 x 800 pxl. Vonino Xavy L8 deţine un procesor grafic GPU ARM Mali T720, şi împreună cu specificaţiile de mai sus, asigură un hardware complet şi performant, beneficiind de suportul de care ai nevoie în fiecare zi, pentru a ieşi din multe situaţii.

Xavy L8

Pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău şi chiar în lume, Vonino Xavy L8 este dotat cu conectivitate 4G, LTE Cat4 150/50 Mbps, astfel încât vei avea acces la internet de mare viteză. Pe lângă această conectivitate mai are încorporate module Wi-Fi Fi802 11b/g/n, Bluetooth 4.0, şi modul de navigare şi localizare GPS.

Experienţa vizuală este redată de displayul performant pe care îl deţine, oferind o calitate superioară imaginii, a luminozităţii şi a tonurilor de culoare. Toate aceste calităţi sunt posibile cu funcţia specială de imagine MiraVision, care controlează imaginile în cel mai mic detaliu, redând acestora un contrast deosebit şi luminozitate de o claritate superioară. Cu funcţia MiraVision vei avea şi un afişaj personalizat, optimizând luminozitatea, astfel încât se va mări durata de viaţă a bateriei. Aceasta va fi adaptată în funcţie de lumina din mediul înconjurător. Camera foto a tabletei este funcţia cea mai utilizată de către posesori. Pentru acest lucru Vonino a încorporat 2 camere foto pe faţă şi o cameră foto principală pe spatele dispozitivului.

Android Lollipop a fost prezentat ca fiind cel mai mare pas înainte pentru un sistem de operare. Update-ul pentru Android are o interfaţă de utilizare complet redefinită, având desenate obiecte animate şi realizate în rezoluţia 3D, bazat pe principiul Material Design. Odată cu sistemul de operare vei primi şi setul de aplicaţii Google menite să facă mai plăcute aplicaţiile Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, You Tube, Drive, Play Music, Play Muvies, Hangouts, Photos.

Bateria de tip Li-Ion are o capacitate de 4000 mAh şi o autonomie în regim de aşteptare, de până la 250 ore, iar în utilizare 2G până la 6,5 ore, 4G până la 4,5 ore, Player muzică până la 6 ore, Streaming video până la 4 ore. Camera foto cu bliţ încorporat, deţine caracteristicile speciale foto/video Auto Focus, Fotografie continuă, Fotografie din mai multe unghiuri, MAV, Fotografie panoramică, Geotagging, HDR, High Dynamic Range, Mod de următire mişcare, Stabilizare optică a imaginii.

Dimensiunile sale sunt de 122,6 x 9,93 x 214,9 mm având o greutate de 338 grame şi senzori Gravity Brghtness Proximity, iar culoarea carcasei este neagră. Preţul său este acceptabil, dacă îl compari cu caracteristicile pe care le deţine.