Vonino Druid L10 – display IPS de 10.1 inch, procesor Quad Core si 2 camere foto

De la o zi la alta tehnologiile se dezvoltă tot mai mult, reuşind să te impresioneze cu performante uimitoare ale produselor electronice.

Tableta Vonino Druid L10 reprezintă una dintre aceste tehnologii, impresionând de la prima vedere prin designul deosebil al carcasei de culoare neagră, cu linii fluide, cu capactul de pe partea din spate ce are un finisaj semicauciucat şi prin displayul de tip IPS. ASceasta este dotată cu conectori de date de tip 4G – LTE Cat4, cu viteze de până la 150/50 Mbps pentru download/upload. Procesorul Cuad Core MT8735 Cortex A53, cu arhitectura pe 64 biţi Mediateck, cu 1 GB memorie RAM de tipul LPDDR3 cu o frecvenţă de 1300 mHz şi 16 GB memorie internă de stocare. Pe partea din spate a dispozitivului, deţine 1 cameră foto de 5 Mbps iar pe partea din faţă o cameră de 2 Mbps. Displayul de tip IPS are o diagonală de 10,1 inch şi o rezoluţie de 1280 x 800 pxl.

Vonino Druid L10 deţinând un procesor grafic GPU ARM Mali T720 MP2, şi împreună cu funcţiile speciale pe care le deţine, asigură un hardwere performant complex, redând suportul de care ai nevoie în activităţile tale.

Druid L10

Vonino Druid L10 este dotată cu conectivitate 4G, astfel încât vei avea acces rapid la internet de mare viteză şi vei fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea ta. Pe lângă această conectivitate mai are încorporate module Wi-Fi Fi802 11b/g/n, Bluetooth 4.0, şi modul de navigare şi localizare GPS.

Cu displayul performant al tabletei Vonino Druid L10 vei avea o vizualizare performantă, cu o imagine de o calitate ireproşabilă, luminozitate şi culori vii. Toate aceste calităţi sunt posibile cu funcţiile speciale de imagine MiraVision şi Cast Screen care permit controlul imaginii dezvăluind şi cel mai mic detaliu, redând o luminozitate clară şi contrast dinamic. Cu funcţia MiraVision vei avea şi un afişaj personalizat, cu o luminozitate optimizată. Aceasta va fi adaptată în funcţie de lumina mediului în care eşti în acel moment. Deoarece camera foto a tabletei este foarte utilizată de către posesori, Vonino a încorporat o cameră foto principală pe spatele dispozitivului şi una frontală.

Android Lollipop a fost prezentat ca fiind un pas important în evoluţia sistemelor de operare. Interfaţă Android de utilizare este complet redefinită, realizată în rezoluţia 4D. Odată cu sistemul de operare vei primi şi setul de aplicaţii Google menite să facă mai plăcute aplicaţiile Google Play, Google Search, Chrome, Gmail, Maps, You Tube, Drive, Play Music, Play Muvies, Hangouts, Photos.

Bateria de tip Li-Ion 3.7v are o capacitate de 6000 mAh şi o autonomie în regim de aşteptare, de până la 300 ore, iar în utilizare 2G până la 9 ore, 3G până la 7 ore, Player muzică până la 8 ore, Streaming video până la 6 ore. Camera foto este dotată cu multe caracteristici speciale foto/video Auto Focus, Fotografie continuă, Fotografie din mai multe unghiuri, MAV, Fotografie panoramică, Geotagging, HDR, High Dynamic Range, Mod de următire mişcare, Stabilizare optică a imaginii şi nu deţine bliţ încorporat.

Dimensiunile sale sunt de 161 x 9,82 x 261 mm având o greutate de 560 grame, deţinând senzorul Gravity Brghtness. Preţul său este dat de catacteristicile superioare de sunet şi imagine, accesibil pentru otice buzunar.