Whirlpool ADG 301- spala vasele profesional

Acum în zilele noastre, când timpul este limitat și nu reușești să termini toate treburile din gospodărie,  mașina de spălat vase ocupă un rol important în bucătărie. Au trecut vremurile când în bucătărie găseai doar un aragaz și o simplă combină frigorifică. Unii spun că mașina de spălat vase reprezintă un moft, însă nu este așa. Această mașină de spălat vase este un electrocasnic de mare folos, ajutându-te să economisești timp prețios. Dacă te-ai săturat de spălat vase sau pur și simplu nu mai ai timp pentru această activitate, îți recomand mașina de spălat vase încorporabilă Whirlpool ADG 301, ce poate fi integrată perfect în mobila de bucătărie, având dimensiuni mici de 82 x 44.8 x 57 cm. Nici greutatea nu este una foarte mare, cântărind doar 31,5 kg. Deoarece este mică și compactă se potrivește perfect chiar și dacă ai o bucătărie mai mică.

Specificații tehnice:

Capacitatea de încărcare a mașinii este de 10 seturi de farfurii adânci, întinse și mici, 10 pahare, 10 căni, și câte 10 linguri, furculițe, lingurițe, cuțite. Este ideală pentru familia ta, dar poate fi folosită și pentru o sală de mese ceva mai mică în care se gătește mult. Nu este necesar să aștepți ca mașina de spălat să fie plină, deoarece are opțiunea de încărcare la jumătate, ceea ce îți va permite să speli și o cantitate mai mică de vase. Mașina de spălat vase încorporabilă Whirlpool ADG 301 se încadrează în clasa energetic A+, având un consum de 237 kw/an, consumul de apă de 2800 l/an, ceea ce nu este foarte mult, dacă stăm să ne gândim că la spălatul obișnuit cu mâna, se consumă mult mai multă apă, iar la un ciclu de spălare automată 10 l apă. Are un număr de șase programe, care sunt suficiente pentru spălarea vaselor.    Pentru vasele delicate precum paharele, are un program special Express. Trei nivele de temperatură și tehnologia cu indicator lichid de limpezire. Ora la care dorești să înceapă spălarea, poate fi setată din panoul de afișaj cu LED. Dacă trebuie să pleci în grabă și nu mai ai timp să speli vasele, le programezi și la întoarcere le scoți gata spălate, uscate și bune de pus la locul lor în dulap. Este extreme de silențioasă, atingând un nivel de zgomot de 49 dB, ceea ce înseamnă că poate funcționa și în timp ce dormi, fără să fii deranjat de zgomot.

Dacă vrei să-ți protejezi mâinile sau pur și simplu să economisești timp pentru alte activități, îți recomand mașina de spălat vase încorporabilă Whirlpool ADG 301, mai ales că la o cercetare amănunțită nu am descoperit niciun dezavantaj al acesteia.