Arctic AROIM24500BC – pret bun de la producatorul Arctic

Arctic AROIM24500BC – cuptor încorporabil

Când îți modernizezi casa sau când te muți într-o casă nouă, pentru amenajarea bucătăriei cu siguranță te vei confrunta cu  dilema de a opta între un cuptor pe gaze și unul electric. De aceea trebuie să analizezi atent opțiunile care te avantajează cel mai bine. În ultimul timp,  cuptoarele electrice încorporabile și-au găsit locul și în bucătăriile românilor. De aceea o să-ți vorbesc despre cuptorul încorporabil  Arctic AROIM24500BC, care are un design modern, de culoare neagră cu afișaj electronic cu iluminare exterioară,  ce se dovedește a fi o soluție modernă pentru gătit, cu riscuri reduse de accidente, Cu dimensiunile sale excelente 59.5 x 59.4 x 56.7 cm, se poate încadra perfect în mobile ta de bucătărie.

Specificații tehnice:

Are un  număr total de 12 funcții, pentru toate tipurile de rețete.  Pe interfața cuptorului se află un număr redus de butoane, afișaj electronic tip LED și un timer.   Cu timer-ul îți poti programa timpul de preparare al mâncării și te anunță atunci când este gata, fără a fi nevoit să stai cu ochii tot timpul pe cuptor pentru a evita arderea preparatul.

Cuptor incorporabil Arctic AROIM24500BC, Electric, Multifunctional, Curatare catalitica, 71 l, Clasa A+, NegruCuptorul are funcție de ventilație cu aer cald și static. Funcția 3D activează simultan toate elementele de încălzire: superior, inferior și spate. Funcția Warm keeping îți oferă posibilitatea de a menține mâncarea caldă, la o temperatură constantă, dând impresia de prospețime. Este dotatat cu dispozitiv Eco Fan, ce asigură circulația căldurii în interiorul cuptorului, asigurând o coacere uniformă a alimentelor. O altă funcție importantă este Self Clean cu filtru,  ce acționează ca un filtru  absorbind grăsimea și  vaporii rezultați  în urma gătirii. Cu această funcție vei avea întotdeauna un cuptor curat, fără să depui nici cel mai mic efort, față de munca pe care o depui la cuptoarele normale, fără această opțiune. Filtrul îl poți schimba cam la 4 – 6 luni în funcție de cât de mult folosești cuptorul.

Funcția Grill este amplasată în partea superioară, cu opțiunea de gătire prin convecție de aer. O altă funcție importantă pentru tine este decongelarea, care permite un timp de gătire mai rapid, nefiind silit să aștepti dezghețarea preparatului. Timpul de pregătire este mai mic datorită puterii de 3100 W. Consumul de energie electrică pentru o oră este de 0,88 W, ceea ce înseamnă un consum optim, ce este dovedit de clasa A+. Capacitatea de 71 l a cuptorului permite prepararea concomitantă a mai multor preparate.

După cum vezi, prețul nu este foarte mare și dacă bugetul îți permite, ți-l recomand.