Whirlpool AWOC5122 – masina de spalat cu Eco ball – impotriva pierderii de detergent

Barbati din lumea toata, daca faceti ca mine, ca mine veti pati. Sotia mea ma tot batea la cap sa ii cumpar alta masina de spalat, si eu ca un sot iubitor ce sunt asta am si facut. Doar ca nu am intrebat-o inainte ce ar vrea. Bineinteles scandal mare, nu i-am cumparat masina de spalat care si-o dorea si care era potrivita pentru ea.

I-am cumparat masina de spalat Whirlpool AWOC5122.  O masina de splat foarte buna doar ca nu era pe placul ei.

Aceasta are material cuva din polipropilena, material tambur sin otel inoxidabil, viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 5 kg si clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Foarte buna si utila pentru cat are ea nevoie, doar spala hainele noastre si a copiilor. Asa am gandit eu, ea isi dorea un avion de masina de spalat cu care sa se laude la vecina cand vine la cafea. S-a laudat si cu asta dar trebuia sa imi scoata mie peri albi.

Sotia mea a descoperit  la masina de spalat Whirlpool AWOC5122 un program dedicat hainelor delicate, care imi protezeaza si cele mai delicate haine nu numai de micsorare dar si de largire. Am o bluza care la fiecare spalare se largea, cu ajutorul aceste masini de spalat largirea nu mai este o problema. Mandru am fost cand am vazut ca incepe sa ii placa.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC5122

Whirlpool vine in ajutor cu o functie speciala Eco Ball care este impotriva pierderii de detergent. Inca ceva cu care am reusit sa o incant pe sotia mea. Aceasta fiind extrem de economica cand vine vorba de consumul de produse din casa.

Programul de spalare in 30 minute a fost conceput hainele delicate sau care nu necesita spalare intensa, astfel ele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti savura cafeaua cu vecina.

Cel mai mult am reusit sa o incant atunci cand am pornit masina de spalat si a auzit ca acesta este silentioasa, avand un nivel de zgomot la spalare de 59 dB(A).

Pana la urma am reusit sa o multumesc pe sotia mea, chiar daca Whirlpool AWOC5122 nu a fost alegerea ei initiala. Cea initiala era o masina de spalat care nu o ajuta si consuma foarte mult dar era alta culoare decat a surorii ei. Acum sotia mea nu ar mai schimba aceasta masina de spalat pentru nimic in lume.