Whirlpool AWO/C62200 – masina de spalat cu clasa A++ si program rapid

Am tot vazut pe la televizor reclame cu masini de spalat. A mea s-a stricat asa ca am decis de voie, de nevoie sa imi cumpar alta. Am inceput sa caut pe net din reclamele tv dar am descoperit ca sunt o multime de masini de spalat, asa ca partea cea grea a fost sa ma decid care sa o cumpar.

Pana la urma m-am decis si am cumparat masina de spalat 6th Sense Whirlpool AWO/C62200, nu era in reclamele de la televizor dar e mult mai buna fata de ce era in reclama.

Sa va spun cateva cuvinte despre aceasta masina de spalat si experienta mea cu ea.

Whirlpool AWO/C62200  are capacitate de incarcare de 7 kg,  viteza de centrifugare de 1200 rpm, ercan LCD, material cuva din polipropilena si material tambur din otel inoxidabil. Clasa de eficienta energetica pe care aceasta masina de spalat are clasa A++,ceea ce inseamna ca economia energetica pe care o faci per spalare nu e foarte mare dar timp de 1 an este considerabila.

Am foarte multe haine colorate si se intampla sa imi gasesc un camasa de masa in valuri de culori, cei drept poate nici materialul nu este prea bun. Whirlpool AWO/C62200  are un program dedicat hainelor de culori deschise, mi-am bagat camasile la spalat si am testat acest program.

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWO C62200

Mai mult, nu neglijeaza hainele negre, am un program special pentru hainele de culori inchise si le  protejeaza de decolorare. Nu am foarte multe haine negre dar cele care le am vreau sa fie de un negru intens, acest program chiar le mentine asa un numar mare de spalari.

Sunt o fire activa si lucrez la birou, nu am timp prea mult si nici nu dedic mult timp spalatului de rufe dar am un program special de spalare in 15 minut, asa ca hainele nu se deterioreaza iar eu nu pierd mult timp asteptand dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Cand ies in oras imi place sa beau cate un pahar cu vin rosu, doar ca, stiti bine, acesta pateaza si trebuie sa fiu foarte atent. Am patit sa ma patez cu vin rosu si asa am descoperit  tehnologia inovatoare Clean+. Aceasta tehnologie este un ciclu multifazic, care atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.

Ce sa va zic altceva decat ca eu chiar sunt multumit de masina de spalat Whirlpool AWO/C62200  chiar daca nu era in relama de la tv.