Whirlpool BSNF 9101 OX – combina frigorifica cu sistem No Frost si tehnologie Al 6-lea Simt!

Whirlpool BSNF 9101 OX este una dintre cele mai bune combine frigorifice din categoria sa de pret, care vine cu o capacitate de depozitare spatioasa atat in frigider cat si in congelator, tehnologia speciala Al 6-lea Simt Fresh Control, clasa energetica A+ si nu in ultimul rand tehnologia inovatoare Supreme No Frost.

Designul modern si atragator al combinei frigorifice beneficieaza de o carcasa eleganta si foarte rezistenta din Inox, doua usi reversibile cu maner orizontal integrat si deschidere standard de la stanga la dreapta, iluminare LED interioara pentru compartimentul frigiderului si un cablu de alimentare lung de pana la 2,45 metri. Aceasta are o greutate de aproximativ 76 de kilograme si masoara 201 centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de 65,5 centimetri, potrivindu-se perfect atat intr-o bucatarie mari cat si intr-una de dimensiuni medii.

Combina frigorifica de la compania americana Whirlpool face parte din clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume de aproximativ 325 kWh pe an. Capacitatea generoasa a acesteia este asigurata de un volum net total mare de pana la 349 de litri, din care un volum net de 252 il detine compartimentul frigiderului, iar restul volumului net ramas de 97 de litri ii revin congelatorului.Whirlpool BSNF 9101 OX

Frigiderul dispune de nu mai putin de cinci rafturi din sticla, dintre care patru rafturi sunt ajustabile pe inaltime, un suport pentru sticle, suport pentru oua, un compariment special MaxiBox de dimensiuni mari pentru fructe si legume, patru rafturi amplasate pe usa frigiderului si un sistem de dezghetare automat. Congelatorul are la randul sau trei compartimente, o tava pentru gheata, un sistem de dezghetare automat si o capacitate de congelare mare de pana la 4 kilograme pe zi.

Combina frigorifica .. include doua sisteme NoFrost separate, pentru ambele compartimente ale frigiderului si congelatorului, care optimizeaza temperatura ideala pentru o pastrare indelungata a alimentelor, eliminand in acelasi timp posibilitatea de formare a ghetii. Tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control integreaza un senzor avansat  ce controleaza in permanenta temperatura si nivelul de umiditate din interiorul fiecarui compartiment, restabilind astfel conditiile ideale de pana la 5 ori mai rapid pentru o prospetime de lunga durata.