Daewoo L40R640CTE – televizor Full HD LED din gama 2016 cu diagonala de 101 cm!

Daewoo L40R640CTE este un nou model de televizor LED Non-Smart cu diagonala mare de 101 centimetri din cea mai recenta gama de produse a companiei sud-coreeana Daewoo Electronics, ideal pentru cei care isi doresc un televizor foarte bun din orice punct de vedere la un pret accesibil. Noul televizor din gama 2016 nu vine cu tehnologie Smart, dar se face remarcat prin raportul sau excelent dintre calitatea imaginilor oferite si pretul foare bun la care este disponibil.

Televizorul LED de la Daewoo dispune de un display de tip Direct LED cu diagonala generoasa de pana la 101 centimetri, rata de aspect a imaginii de 16:9 si rezolutie Full HD de 1920 x 1080, care ofera imagini uimitoare si de foarte buna calitate, datorita tehnologiei Direct LED si a rezolutiei High Definition. In plus, cele doua difuzoare stereo asigura redarea unui sunet puternic si clar, completand astfel experienta vizuala a noului televizor.

Tehnologia Direct LED a ecranului de mari dimensiuni beneficieaza de o iluminare din spate cu LED-uri pe intreaga suprafata a display-ului, ceea ce ii ofera acestuia posibilitatea de a afisa imagini extraordinare si foarte stralucitoare din orice unghi de vizionare. Pe langa toate acestea, display-ul televizorului mai beneficieaza si de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala, care asigura redarea unor imagini la fel de buna din orice unghi.Daewoo L40R640CTE

Caracteristicile generale dispun de compatibilitate cu suportul standard de perete VESA pentru montarea simpla si usoara a televizorului direct pe peretele dumneavoastra, avand dimensiunile de 57,1 x 90,8 x 21,6 centimetri (cu stand) / 52,8 x 90,8 x 8,14 centimetri (fara stand) si o greutate de aproximativ 9,6 kilograme. In ceea ce priveste conectarea, televizorul D-LED vine doar cu porturile esentiale, precum un slot CI+, o intrare VGA (D-sub 15 pini) pentru PC / laptop, un port USB 2.0 si un port digital HDMI.

Televizorul Daewoo L40R640CTE include un tuner digital (DVB-T, DVB-C) pentru receptia transmisiilor TV digitale si terestre, fara ajutorul vreunui receptor suplimentar, intrare de antena, un player multimedia integrat ce permite redarea continutului multimedia de pe stick sau hard disk extern prin intermediul portului USB 2.0, dar si functie monitor pentru a putea fi conectat rapid si cu foarte mare usurinta la PC-ul sau laptopul dumneavoastra.