Whirlpool WBE3114W – combina frigorifica incapataore

Cand ai nevoie de un frigider si nu stii unde sa cauti e o problema, mai ales daca esti in varsta si nu cunosti chiar toate imbunatatirile care au fost aduse in materie de electrocasnice. Si de ce sa nu recunoastem, pana in momentul in care avem nevoie nu ne intereseaza numarul de compresoare le are un frigider sau clasa de eficienta a electrocasnicelor.

Asa am fost si eu, pana in momentul in care matusa mea preferata si-a cumparat un frigider de calitate slaba la bani prea multi multi pentru cat merita. Dar dupa ce a patit-o matusa am zis sa ma doumentez bine inainte de a face cumparaturi si de ce nu sa o ajut si pe ea. Asa ca m-am apucat de citit si unele caracteristici a trebuit sa le si inteleg. Nu e foarte greu, doar trebuie sa te documentezi.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Combina frigorifica Whirlpool WBE3114W[/alert-note]

Un om citit e greu de prostit, asa ca indiferent de unde cumperi, fie internet fie din magazin, daca te duci cu lectia invatat nu au cum sa te incante cu ce vor ei si vei achizitiona ce iti trebuie.

Whirlpool WBE3114W

Am gasit Whirlpool WBE3114W la un pret rezonabil si ca spatiu destul de incapator si nu consuma nici mult.

Whirlpool WBE3114W are volum net total de 307 l, volum net congelator de 113 l, volum brut total 322 l, consum energetic  297 kWh/an, consum energetic  0.82 kWh/24 h si clasa de eficienta energetica A+. Faptul ca nu cansuma mult este un avantaj, clasa A+  fiind incadrata conform standardelor europene in clasa superioara de eficienta energetica.

Avand 1 compresoar, agent racire R600a, autonomie de 17 ore fara curent si nivel de zgomot 39 dB, Whirlpool WBE3114W nu este nici prea complex nici prea simplu pentru utilitatea pe care doresc sa i-o dau.

Acesta are un numar de 3 compartimente, sistem semi-automat de  dezghetare si capacitate de congelare de 4.5 kg/24 h.  Este exact ce am nevoie si cat am nevoie atat pentru alimentele congelate, cat si pentru cele puse doar la rece. Congelatorul meu nu este foarte plin deoarece imi place sa gatesc si o fac des mai ales pentru prieteni, asa ca e perfect.

Functia de super-congelare este extrem de utila, aceasta mentine calitatile nutrivive ale alimentelor inclusiv dupa congelare, gustul acestora fiind aproape intact in momentul decongelarii.

Frigiderul Whirlpool WBE3114W se muleaza perfect pe nevoile mele, iar satisfactia pe care am avut-o la achizitionare a fost foarte mare, pentru ca eram documentata.