Samsung RSA1ZTSL1 – frigider Side by side si Full No Frost

Mi-am renovat bucataria si mi-am pus tehnologie de ultima generatie, am impresi ca sunt intr-o nava spatiala cand stau in bucatarie. Recunosc ca unele obiecte le-am achizitionat doar pentru ca erau singurele care se potriveau cu decorul bucatariei mele. Am ales sa imi cumpar un frigider Side by Side, adica cu 2 usi, din nou, pentru ca se potrivea cu decorul, dar bineinteles cum frigiderul este important pentru orice bucatarie, nu l-am ales dor de decor, m-am si documentat inainte sa imi cumpar.

Mi-am achizitionat Side by side Full No Frost Samsung RSA1ZTSL1, cei drept putin mai scump dar isi merita banii. Sa va explic de ce.

Sertarele din congelator si frigider sunt incapatoare iti permit sa scoati alimentele cu usurinta si chiar sa pastrati articole de dimensiuni mari. Separarea in doua sertare a compartimentului frigider si a celui congelator usureaza separarea diferitelor tipuri de alimente si, mai ales, evita amestecarea obiectelor de mici dimensiuni.

Samsung RSA1ZTSL1

Cu tehnologia No frost alimentele se mentin in stare buna. Alimentele nu se lipesc si sunt mai simplu de recunoscut. Nu se acumuleaza nici gheata.

Samsung RSA1ZTSL1 are un sertar special proiectat ca sa ofere un mediu prielnic pentru toate tipurile de fructe si legume, inclusiv celor sensibile, astfel incat acestea sa isi pastreze prospetimea perioada indelungata.

Samsung RSA1ZTSL1 are 2 usi, sistem de racire frigider NO FROST, sistem de racire congelator NO FROST, volum net total 484 l, volum net congelator 144 l, volum net frigider 340 l, afisaj de tip LED, clasa de eficienta energetica A+ . Aerul de racire circula prin mai multe orificii, la nivelul fiecarui raft, pentru a mentine temperaturile optime.

Congelatorul are 1 singur compartiment din plastic. Este un avantaj daca esti o persoana careia ii place mancarea proaspata si mai putin cea congelata. De exemplu eu prefer sa gatesc cu legume proaspete, mai ales ca acum gasesc si in piata si la magazin tot ce am nevoie indiferent de sezon.

Frigider 4 rafturi din sticla cu 4 suporturi usa si compartiment legume si fructe. Ce imi place in mod special la Samsung RSA1ZTSL1 este cutia cu delicatese, daca iti plac deliciile divine din pachete mici care se pot pierde usor sau au nevoie de mai multa grija la reglarea temperaturii, cutia cu delicatese este locul ideal pentru pastrarea lor.

Raftul premium pentru vin mentine sticla de vin la o temperatura optima si gata pentru consum, pastrand-o in siguranta.