Whirlpool WBE3411A+W – Combina frigorifica cu niveul de zgomot redus

Mereu spunem ca vrem sa avansam, in orice domeniu, fie ca e vorba de viata sau de serviciu, ne dorim sa avansam. Pentru a putea avansa trebuie sa facem si un minim de efort, spre exemplu, daca vrem sa avansam la serviciu, muncim mult me documentam, inventam si acumulam experienta. Daca vrem sa avansam in viata, citim, facem scoala, acumulam informatii, ne nconjuram de oameni de la care avem invata  si asa progresam.

Ca sa reusim sa avansam trebuie sa dam atentie si lucrurilor mici, spre exemplu, obictele din casa. Atunci cand am avut dorinta de a avansa am inceput sa fac schimbari in casa, sa imi cumpar lucruri adaptate la zilele noastre si care sunt in ton cu noua tehnologie, mai ales ca acum tehnologia avanseaza pe zi ce trece, nu poti avea tot ce e nou dar te poti adapta.

Combina frigorifica Whirlpool WBE3411A+W

Asa am facut si mi-am achizitionat combina frigorifica Whirlpool WBE3411A+W la un pret rezonabil, acesta este exact ce am nevoie, dupa cum spuneam si mai sus, este adaptat la ce e nou pe piata in materie de combine frigorifice. Chiar daca nu este cel mai nou este adaptat nevoilor mele.

Whirlpool WBE3411A+W are  2 usi cu volum net congelator 113 l, volum net frigider 225 l, volum net total 338 l si clasa de eficienta energetica A+, consum energetic  de 299.3 kWh/an si 0.82 kWh/h. Clasa A+ este o clasa superioara de eficienta energetica, conform standardelor europene.  Avand un volum mare, acesta este foarte util toamna cand nu ai timp sa prepari legumele atunci cand le-ai cumparat sau cules pentru zarzavat sau sau fructele pentru compot, astfel ele sunt mentinute in conditii optime pana la preparare fara sa isi piarda calitatile nutritive.

Frigiderul are 4 rafturi din sticla, 3 suporturi usa si compartiment de legume.Poti organiza eficient spatiul din frigider dar si de pe usa frigiderului, ori de cate ori ai nevoie, le poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor

Congelatorul are 3 compartiment cu sistem manual de dezghetare si capacitate de cogelare de 4.5 kg/24 h.

Whirlpool WBE3411A+W  are 1 compresoar, agent de racire R600a si autonomie 10 ore fara curent.

Dupa cum spuneam, ne dorim sa evoluam dar pentru ca evolutia sa fie una productiva pe termen lung trebuie sa acceptam sa evoluam in functie si de necesitati.

Din punctul meu de vedere Whirlpool WBE3411A+W are un raport calitate – pret echilibrat.