Whirlpool AWO/C 7420 S – masina de spalat cu al 6-lea simt

Am decis sa va scriu acest articol pentru ca asa am invatat si eu citind din experienta altor persoane. Nu ne-am nascut invatati dar putem invata si de la altii nu numai pe propia piele.

Mi-am cumparat masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7420 S, o am de ceva timp de acum si chiar sunt multumita.

M-am documentat, ca si tine, am citit si am auzit de aceasta masina de spalat rufe

Am citit multe opinii pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un mare plus.

Cu totii avem aceeasi problema, transferul de culori intre rufe. Avand foarte multe haine colorate,nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un fata de masa in valuri de culori. Am descoperit la masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7420 S un program dedicat culorilor deschise, l-am testat si chiar ajuta.

Whirlpool AWO C 7420 S

Mai mult, nu neglijeaza hainele negre, avand program special pentru hainele de culori inchise. Acest program protejeaza culorile inchise de decolorare. Toti avem in garderoba acea rochie neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosim foarte des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta face acest program de spalare.

Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata. Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare. Expres pentru zilele calduroase de vara in care folosesti hainele doar cateva ore si nu au nevoie de spalare intensa.

Pe langa viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 7 kg, aceasta masina de spalat are clasa A+++,ceea ce inseamna ca economia energetica pe care o faci per spalare nu e foarte mare dar timp de 1 an este considerabila.

Dupa cum am spus la inceput eu sunt multumita de masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7420 S.

Daca consideri masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7420 S este ceea ce ai nevoie, nu ezita sa o cumperi.