Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 – economie şi calitate 

Whirpool a lansat o nouă gamă de maşini de spălat vase, ce sunt dotate cu tehnologia Al şaselea simţ. Această tehnologie oferă economie în funcţionare atât la apă cât şi la consumul de energie electrică. Pentru a demonstra ingeniozitatea şi calitatea inginerilor specialişti de la Whirpool aceştia au scos pe piaţă maşina de spălat vase incorporabilă Whirpool Wie 2B19.

whirpool-wie2b19

Având un design îmbunătăţit ce conferă un aspect ergonomic şi compact, cu o carcasă de culoare alb imaculat, această nouă maşină de spălat vase, oferă programe dotate cu funcţii dedicate spălării vaselor, care permit tehnologiei Al şaselea simţ să optimizeze spălarea pentru fiecare categorie de vase, păstrându-le calitatea şi dându-le strălucire. Tehnologia Al şaselea simţ recunoaşte cantitatea încărcăturii prin senzorii speciali şi ajustează în mod automat consumul. al-6-lea-simt

Această maşină de spălat vase de la Whirpool are clasa de eficienţă energetică A+, ceea ce înseamnă că programul Eco are un consum de apă de doar 9 l la un ciclu de spălare şi 0,74 kw pe oră la energia electrică. Aceasta este un tip de maşină de spălat vase incorporabilă şi are o capacitate de încărcare de 13 seturi de vase la o singură spălare. Deţine un număr de 6 programe cu opţiunea de încărcare la jumătate iar controlul se face electronic.

Programul rapid oferă o spălare eficientă la o temperatură de 50 de grade, însă fără funcţia de uscare, durata acestui program fiind de 25 de minute. Programul Bio/Eco spală vasele la o temperatură de 50 de grade, într-un mod eficient cu o durată a ciclului de spălare de 180 de minute, având un consum redus de apă şi de energie electrică. Programul prespălare durează 10 minute şi are un consum de apă de doar 4 litri, fiind destinat înmuierii vaselor foarte murdare, cu resturi uscate. Senzorii pentru temperatură sunt în număr de 3 şi pot fi setaţi pe 3 nivele de temperatură. Panoul de control a fost dotat cu un indicator pentru sare şi unul pentru terminarea programului. Consumul standard de energie electrică pentru un ciclu de spălare este de 1,04 w,  iar consumul de apă este de 11 litri pentru un ciclu de spălare.

Coşul maşinii de spălat vase este reglabil pe înălţime iar rafturile sunt pliabile. Nivelul de zgomot al acesteia este de 49 dB, ceea ce o face destul de silenţioasă în timpul funcţiunii. Dimensiunile maşinii de spălat vase  Whirlpool WIE 2B19 sunt de 82 x 59.5 x 57 cm iat lăţimea acesteia este de 60 cm. Se încorporează perfect în mobilierul bucătăriei, dându-i acesteia un aspect modern şi elegant. Preţul este destul de convenabil, dacă ne gândim la numărul de programe şi extra opţiuni, iar dacă  îţi doreşti o maşină de spălat vase eficientă care să te scutească de neplăcerea de a sta cu mâinile în apă şi detergent, ţi-o recomand cu toată încrederea.