Combina frigorifică LG GBF59PZDZB – calitate inainte de toate

Compania Sud-Coreeană LG este o multinaţională cu sediul în Seul şi este producătoare a patru segmente de producţie printre care şi producţia de electrocasnice. Brandul LG reprezintă încântarea inteligenţei.  Life Good  reprezintă sloganul şi logo-ul futurist al acestei companii.

Combina frigorifică LG GBF59PZDZB face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi deţine sistem de răcire No Frost, atât pentru frigider cât şi pentru congelator. Sistemul de răcire No Frost asigură răcirea celor două compartimente, pe bază de cureţi cu aer rece uscat pentru a împiedica formarea gheţii pe pereţii acestora. Volumul net total al acestei combine frigorifice este de 314 l din care volumul net al frigiderului este de 225 l iar cel al congelatorului este de 93 l. Această combină frigorifică are un consum de energie electrică anuală de 240 kw.

combina-lg

Frigiderul este dotat cu 3 compartimente cu rafturi din sticlă şi un compartiment pentru legume şi fructe cu funcţia specială Crisp Zone, pentru a menţine legumele şi fructele în condiţii optime de păstrare a prospeţimii acestora. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat, fără a mai necesita o dezgheţare manuală. Spaţiile pentru depozitarea alimentelor sunt destul de largi şi de încăpătoare şi se pot păstra o perioadă mai lungă, datorită sistemului No Frost care face ca alimentele să se păstreze în condiţii optime, fără a fi umezite şi fără a căpăta cruste de mucegai.

Congelatorul este dotat cu 3 sertare destul de încăpătoare pentru a putea depozita carnea sau peştele precum şi diferite legume, chiar şi pentru o perioadă mai îndelungată, asigurând un debit de aer multiplu.  Sistemul de dezgheţare se face în acelaşi mod automat, ca şi frigiderul.

Pentru eficienţă şi pentru a păstra recipientele cu mâncare în deplină siguranţă,  această combină frigorifică a fost dotată cu opţiuni şi funcţii speciale. Funcţia super congelare asigură o congelare de 7 kg în 24 de ore. Funcţia specială  Multi Air Flow distribuie curenţii de aer rece, uniform în tot frigiderul iar sistemul antibacterian face ca alimentele să fie protejate de microbi şi bacterii.

Combina frigorifica LG GBF59PZDZB a fost dotată cu un singur compresor de tip Linear, cu o garanţie de 10 ani,  ce are scopul de a reduce vibraţiile şi de a asigura mai mult spaţiu, datorită dozatorului de apă încorporat în uşa frigiderului. Acest dozator de apă este uşor de instalat, nu necesită schimbarea filtrului şi nu are nevoie de racordarea la conducta de apă. Acesta face parte din clasa climatică SN-T, având agent de răcire R600a şi un nivel de zgomot de doar 37 dB, făcându-l ultra silenţios. În cazul unei pene de curent, această combină frigorifică asigură o autonomie de până la 16 ore fără curent electric.

Uşa frigiderului este dotată cu mai multe spaţii de depozitare pentru sticle, borcane, suport pentru unt/brânză şi dozatorul de apă. Uşile sunt cu deschidere standard pe dreapta şi sunt reversibile. Iluminarea din interiorul frigiderului este puternică şi are o durată de viaţă de 5 ori mai mare decât a lămpilor convenţionale a altor frigidere.

Desingn-ul este foarte atrăgător cu carcasa de culoare argintie, atrăgându-te prin dimensiunile impozante de 190 x 60.7 x 70.1 cm şi prin faptul că dă bucătăriei un aer modern şi deosebit. Preţul este în concordanţă cu calităţile pe care le deţine şi îl recomand cu toată încrederea.