Whirlpool WTLS65712 – rezultate de spalare excelente cu al 6-lea simt

Inainte sa incep cautarea gandeam, ce poate fi asa de greu sa iti cumperi o masina de spalat? Mergi si alegi una, dar cand am ajuns in magazin si am vazut din cate masini de spalat am de ales, am zis clar e greu. Am mersi acasa si mi-am dedicat cateva zile pentru studiu, apoi am mers iar in magazin si am facut alegerea cea mai potrivita pentru mine.

Am de ceva vreme masina de spalat Whirlpool WTLS65712 si fara sa exagerez extrem de multumita de ea.

Aceasta are material cuva din polipropilena, material tambur sin otel inoxidabil, viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 6,5 kg, disply LED  si clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

[alert-note]Vezi AICI pretul pentru Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS65712[/alert-note]

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Am aflat de  tehnologia speciala Al Saselea Simt al masinii de spalat Whirlpool WTLS65712, care ofera rezultate semnificative in economia resurselor , spalare excelenta, usurinta exceptionala in folosire.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS65712

Am descoperit la masina de spalat Whirlpool WTLS65712 un program dedicat hainelor delicate, care imi protezeaza si cele mai delicate haine nu numai de micsorare dar si de largire. Am o bluza care la fiecare spalare se largea, cu ajutorul aceste masini de spalat largirea nu mai este o problema.

Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare. Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de vremea frumoasa de afara.

Am o opinie pozitiva legata de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce, din puctul meu de vedere este un mare plus. Programele 6th Sense Coulors al masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura.

Whirlpool WTLS65712 chiar imi face viata mai confortabila, acum nu trebuie sa imi mai fac griji de calitatea hanelor sau de material, aceasta masina de spalat le mentine ca noi dupa multiple spalari.