Whirlpool WTLS 70912 – masina de spalat cu program rapid

Ca orice gospodina, am cautat o masina de spalat, sa fie si de calitate si sa isi faca si treaba bine.

Cautarile mele au luat sfarsit cand am gasit masina de spalat Whirlpool WTLS 70912, pe care o am de ceva timp si inca nu m-a dezamagit.

Se spune ca Whirlpool WTLS 70912 are o tehnologie speciala Al Saselea Simt care ofera rezultate de economii semnificative ale resurselor , spalare excelente, usurinta in folosire exceptionala.

Multe opinii pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un mare plus. Programele 6th Sense Coulors al masinii de spalat Whirlpool actioneaza in functie de culorile setate fara a fi nevoie sa se specifice tipul de tesatura.

Sunt sigura ca ai in garderoba acea bluza neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosim foarte des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta fac Programele 6th Sense Coulors. Mai mult, nu neglijeaza hainele de culori deschise, aceasta acorda atentie sporita articlelor de imbracaminte, protejandu-le de transferul de culori.

Aceasta are viteza de centrifugare de 1200 rpm, capacitate de incarcare de 7 kg, afisaj LCD  si clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool WTLS 70912

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Stiti acele hainele ce nu pot fi spalate la temperaturi inalte? Am foarte multe haine delicate,nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un camasa preferata micsorata. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool WTLS 70912 un program dedicat hainelor delicate, testat si aprobat, de mine.

Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare. Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata.

Whirlpool WTLS 70912 chiar imi face viata mai confortabila, acum nu trebuie sa imi mai fac griji de calitatea hanelor sau de material, aceasta le mentine ca noi dupa multiple spalari.