Zelmer 878 – Robot de bucatarie ideal

Cum vine toamna cum incepe vremea zarzavatului. Imi amintesc de acele zile de toamna cand stateam si tocam la ardei, gogosari si dadeam morcovi si telina pe razatoare. Sincer, nu mi le amntesc cu placere pentru ca pierdeam o foarte mult timp pana reuseam sa termin tot zarzavatul pentru iarna, sa nu mai vorbesc ca aveam si zacusca de facut si vinete de tocat si muraturi de pus.

Eu cum sunt tipicara trebuia sa toc morcovii si telina cuburi iar ardeii fasii mici sa nu se innece cineva care vine si mananca ciorba la mine. Probabil asa am fost invatata de mica de cand stateam pe langa mama si incercam sa o ajut. Imi amintesc cu groaza sacii de legume care trebuiau tocate si puse la pastrat. Stiu ca zile bune imi miroseau mainile a telina sau gogosari.

Ei bine cum tehnologia evolueaza, am evoluat si eu si mi-am cumparat robotul de bucatarie Zelmer 878. Dupa cum ati observat am vorbit la trecut pana acum, am vorbit la trecut pentru ca toate cele spuse mai sus sunt doar amintiri de cand am acest robot de bucatarie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu mai stau zile intregi sa fac zarzavatul, cu acest robot in cateva ore am terminat de pus zarzavatul fie in congelator, fie in sare la pastrare.

Sa nu mai vorbesc de zacusca, care datorita faptului ca pot amesteca si toca ingredientele impreuna acestea isi imbina aromele si devine mult mai gustoasa, iar diminetile de iarna in care cei dragi savureaza cu pofta zacusca, fac munca mea sa merite.

Recunosc ca acum, cu robotul de bucatarie nu ma mai spetesc muncind, nu mai stau in picioare sa toc legumele, nu ma mai tai la degete de obosela, nu imi mai simt degetele amortite, dar satisfactia, atunci cand cei dragi se bucura de cele preparate de  mine, este aceeasi.

Zelmer 878 are 600 W putere, 2 + Puls trepte viteza si sistem anti-alunecare, capacitate bol de 2 l, acc framantat, tocator si disc radere.

Ce pot sa imi doresc mai mult de la un robot de bucatarie? Imi usureaza munca si chiar imi face zacusca mai gustoasa. Toti din familie sunt fericiti iar eu am timp toamna sa imi fac si cate o masca de fata cu legumele pe care le am la dispozitie pentru ca, grija merindelor ce trebuie puse la pastrat pentru iarna s-a dus repede.

Asa ca: multumesc evolutie!