Philips Viva Collection HR1832/02 – stoarce fructele inteligent

Sunt o persoana activa, fac sport si mananc sanatos. Consider ca felul in care arat este foarte important. Cei drept am un serviciu care imi solicita sa fiu mereu prezentabil.

Am prieteni care spun mereu ca merg la sala pentru a avea o viata sanatoasa dar observ ca e doar o lauda sau doar un subiect de conversatie atunci cand ii vad mancand fast food sau atunci cand beau sucuri acidulate.

Dar cum nu pot avea o viata sanatoasa daca nu combin sportul cu o alimentatie sanatoasa am decis sa fac cateva achizitii pentru bucataria mea. Pe langa faptul ca acord mai multa atentie la ceea ce mananc, acord si mai mare atentie la ceea ce beau. De altfel, o prima achizitie pentru bucataria mea a fost storcatorul de fructe Philips Viva Collection HR1832/02.

Vreau sa va spun ca Philips Viva Collection HR1832/02 are 500 W putere, capacitate recipient pulpa de 1 l, capacitate recipient suc de 0.5 l, recipient pentru pulpa, tub larg cu diametru de 55 mm si material carcasa din plastic.

Diversele componente ale storcatorului au fost concepute pentru a  permite asamblarea si manevrarea rapida,  acest lucru faciliteaza curatarea.

Storcator de fructe Philips Viva Collection HR1832 02

Acest storcator iti permite sa utilizezi propriul tau pahar,  il poti aseza  direct sub robinetul integrat si esti gata sa prepari sucul.

Datorita sistemului de stoarcere inovator QuickClean, poti prepara pana la 1.5 l de suc odata, fara a fi nevoie sa golesti recipientul pentru pulpa. De obicei, mare parte a fibrelor din pulpa se blocheaza in sita, iar aceasta este foarte greu de curatat. Philips Viva Collection HR1832/02 vine cu sita care are toate suprafetele netede., acest lucru faciliteaza curatarea fibrelor cu un burete sau o perie.

Toata pulpa este colectata  in recipientul pentru pulpa. Datorita designului, pulpa este la indemana si usor de indepartat. Ceea ce inseamna ca nu mai este nevoie sa indepartezi pulpa din alte componente, cum ar fi de pe capac. Capacul si recipientul pentru pulpa sunt transparente, astfel incat poti vedea fructele si legumele in timpul stoarcerii, Poti vedea direct cand recipientul s-a umplut, ceea ce inseamna ca trebuie sa il golesti.

Gura de scurgere are un sistem de anti-picurare, acesta este foarte usor de curatat, este detasabila si este fabricata din materiale  ce pot fi spalate in masina de spalat vase. Cu o simpla miscare, previi picurarea sucului si mentii blatul curat.

Philips Viva Collection HR1832/02 ma ajuta sa ma mentin sanatos si in forma maxima.