TEKA DW 455 S – o noua generatie de masini de spalat vase

 

Grupul TEKA este o companie multinațională de origine germană, fondată în anul 1924 de președintele holdingului TEKA, Maximilian Bronner, și este specializată în producerea și comercializarea produselor electrocasnice.Mașina de spălat vase TEKA DW 455 S este un model Slim, semi-încorporabil, cu o lățime de 45 cm și cu o capacitate de încărcare de 10 seturi de vase. Este un model standard cu o clasă de eficiență energetic A+, are 6 programe standard de spălare cu extraopțiunea de încărcare la jumătate, nefiind dotată cu senzori.

Masina de Spalat Vase Partial Incorporabila TEKA DW 455 S face parte din noua generație de mașini de spălat vase, și vine cu noi funcții în programele de spălat vase. Are un control electronic și  un consum anual de energie electrică de 237 kw.

Design-ul său plăcut, inovator, cu linii fine, fluide, din Inox se încadrează perfect în orice bucătărie modernă, dimensiunile sale fiind de 81,5/8,65 x 44,8 x 57 cm. Nivelul de zgomot este silențios, de doar 45 dB. Practic, nici nu vei simți că speli vase.

TEKA DW 455 S

Programul Intensiv al  Masinii de Spălat Vase Partial Incorporabila TEKA DW 455 S, este destinat vaselor și cratițelor foarte murdare, cu arsuri la interior, iar consumul de apă pentru acest program este de 16 l/ciclu de spălare, cu un consum al energiei electrice de 1,3 kw/135 minute. Programul Normal are o durată de 155 minute și un consum al energiei de 1,07 kw/155 minute cu un consum de apă de 13 l/ciclu de spălare, fiind destinat spălărilor normale. Programul Eco este destinat spălărilor vaselor mai puțin murdare și are un consum al apei de 9 l/175 minute. Programul pentru spălat pahare este dat de funcția Spălare delicată 40°. Programul 1 Oră cu rezultate destul de bune, constă în spălarea vaselor în patru cicluri de spălare și anume: prespălare, spălare, clătire și uscare. Funcția Rapid asigură o spălare eficientă rapidă de 40 de minute, fără opțiunea de uscare. Funcția de programare întârziată se face în trei interval de timp 3-6-9 ore, în funcție de timpul predefinit pe care îl alegi. Mai deține și funcția de protecți împotriva inundațiilor.

Masina de Spalat Vase Partial Incorporabila TEKA DW 455 S are un preț destul de bun, se potrivește perfect nevoilor tale iar dacă ți-ai propus să-ți cumperi una, ți-o recomand cu toată încrederea, ținând cont de tehnologia și funcțiile pe care le deține.