Acer Aspire E5-572G-73KL – Laptop optimizat si perfect portabil!

Acer Aspire E5-572G-73KL este un model de laptop din gama Aspire E a companiei taiwaneze de IT si producatoare de electronice, Acer, care va ofera o experienta optima de utilizare la un pret foarte accesibil si atractiv, beneficiind de o combinatie unica de hardware si design inovativ.

Noul laptop reprezinta portabilitatea perfecta, cu ajutorul grosimii acestuia de numai 2,6 centrimetri si a greutatii sale de doar 2,55 kilograme, productivitate optimizata, cu un touchpad de mare precizie si o tastatura chiclet speciala, certificare Skype, prin indeplinirea standardelor inalte audio si vizuale necesare, dar si o experienta multimedia imbunatatita, datorita afisajului cu LED-uri de inalta definitie si a caracteristicilor grafice foarte bune, fiind un dispozitiv subtire si usor de manevrat care poate tine pasul cu dumneavoastra.

Display-ul de tip LCD LED are o diagonala de 15,6 inch si caracteristica speciala Glare, oferind imagini clare si luminoase la rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Design-ul inovativ, specific gamei Acer Aspire E, include o carcasa de culoare neagra fabricata din plastic, o tastatura internationala de tip chiclet si un touchpad foarte precis cu control multi-touch pentru gesturi, care accepta diverse functii pentru derulare, zoom si lansare cu ajutorul degetelor.Acer Aspire E5-572G-73KL

Specificatiile hardware ale laptopului Aspire E5-572G-73KL de la Acer dispun de un procesor puternic Intel Core i7-4712MQ, din a 4-a generatie Haswell, cu patru nuclee la frecventa de 2300 MHz, ajungand la o frecventa maxima de pana la 3300 MHz cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, si placa grafica integrata Intel HD Graphics 4600,, fiind realizat in procesul tehnologic de fabricatie pe 22nm.

Capacitatea memoriei RAM DDR3 de 4 GB la frecventa de 1600 MHz este mai mult decat suficienta pentru orice aveti nevoie, insa o puteti extinde prin celalalt slot liber. In ceea ce priveste stocarea, unitatea de tip HDD cu capacitatea de 1 TB va permite sa salvati toate datele dumneavoastra fara a avea probleme cu spatiul de stocare.

Pe partea de grafica, placa video NVIDIA GeForce 940M asigura, alaturi de rezolutie HD a display-ului de tip LED, o experienta vizuala imbunatatita si imagini senzationale, datorita memoriei video dedicate de 2 GB.

Sistemul de operare Linux este foarte bine optimizat si nu consuma multe resurse, in timp ce bateria Li-Ion cu 6 celule va ofera o autonomie de functionare de pana la 7 ore, iar cu AcerCloud ramaneti in legatura cu tot ce aveti nevoie, in mod automat.

Laptopul Acer Aspire E5-572G-73KL este un dispozitiv foarte la indemana atunci cand doriti o portabilitate perfecta si productivitate bine optimizata oriunde v-ati afla.