Asus T100TAF-DK034B – Cel mai accesibil laptop 2 in 1!

Asus T100TAF-DK034B este cel mai nou si accesibil model de laptop 2 in 1 din gama Transformer Book de la Asus care ofera mobilitate si performanta pentru orice aveti nevoie, fara a intampina probleme neplacute. Noul laptop este perfect utilizatorilor care sunt mai mereu pe fuga, fie ca au nevoie de o performanta buna cu noul laptop 2 in 1 de la Asus, fie ca le trebuie un dispozitiv pentru conectarea rapida la internet cu noua tableta a laptopului Asus 2 in 1.

Design-ul ultraportabil (laptop sau tableta intr-un singur laptop 2 in 1) al dispozitivului foarte accesibil ce ofera sansa de a detine un laptop mobil si dinamic cu o carcasa de culoare gri fabricata din plastic impreuna cu o tastatura de tip chiclet, avand o grosime totala de numai 2.56 centrimetri si o greutate de doar 1,18 kilograme. Tehnologia audio ASUS SonicMaster, dezvoltata impreuna cu faimoasa companie Bang & Olufsen ICEpower, ofera celor doua difuzoare stereo o calitatea audio la un alt nivel cu o gama mai larga de frecventa, beneficiind de un sunet foarte clar si bass puternic.

verifica pret nou

Asus T100TAF-DK034B include un display LED de mici dimensiuni perfect pentru deplasari, avand o diagonala de doar 10.1 inch si o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, destul de mare pentru un asemenea ecran, oferind o experienta placuta cu imagini foarte clare oriunde te-ai afla. Display-ul beneficieaza de caracteristici speciale, precum Glare, IPS si Touch Screen.Asus T100TAF-DK034B

Pe partea de hardware, noul model T100TAF-DK034B de la Asus este echipat cu cele mai noi procesoare Intel Atom Z3735F, realizate in procesul de fabricatie pe 22 nm, cu patru nuclee la o frecventa de 1330 MHz care poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 1830 MHz, datorita tehnologiei integrate Intel Turbo Boost, oferidu-va astfel performanta de care aveti nevoie pentru indeplinirea sarcinilor zilnice in orice loc va aflati.  In plus, noile procesoare de la Intel dispun si de o eficienta foarte buna ce va asigura ca durata de viata a bateriei nu va fi schimbata in favoarea performantei.

Memoria RAM de tip DDR3L cu capacitate de 2 GB este suficienta pentru fiecare sarcina in parte pe care trebuie sa o indepliniti. In timp ce, stocarea este asigurata de unitatea HDD cu capacitate de 500 GB si viteza de rotatie de 5400 rpm, alaturi de cei 32 GB ale unitatii de tip eMMC. Compania Asus a ales inteligent de a nu include o solutie video dedicata, dispunand doar de placa grafica integrata Intel HD Graphics a noului procesor Intel Atom, deoarece este un laptop 2 in 1, iar portabilitatea are un rol important in aceasta ecuatie.

Pentru a va convinge ca acest laptop 2 in 1, disponibil la un pret foarte accesibil, merita sa il achizitionati, compania a inclus sistemul de operare Windows 8.1 si o baterie Li-Ion de 2 celule care ofera o autonomie de pana la 8 ore de functionare non-stop, iar cu ajutorul tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II modul standby dispune de o autonomie de pana la 2 saptamani.

Laptopul 2 in 1 Asus T100TAF-DK034B este recomandat celor care vor o performanta decenta in orice colt al lumii cu un pret foarte atractiv.