Televizor LED Samsung, 121 cm, UE48J5510, Full HD – noutate de la producatorul Corean

Producatorul Corean a fost pe val in 2015 pentru ca au lasant foarte multe modele performante, au venit cu un design nou si cu specificatii uluitoare, cam asta putem spune si despre modelul UE48J5510, un televizor ce vine cu o diagonala de 121 cm, ideal pentru dormitoarele mai mari sau pentru sufrageriile moderne.

Ca tot am spus despre design, vreau sa remarc faptul ca Samsung UE48J5510 este cireasa de pe tort in categoria televizoarelor, asta pentru ca aduce un design elegant cu o rama pe care abia o observam, design slim cu un picior de sustinere parca desprins din filmele SF.

Nu este un SMART TV, asta inseamna ca nu avem aplicatii, nu avem internet, insa avem un pret foarte accesibil pentru un televizor cu o imagine absolut impecabila, o tehnologie fantastica care aduce in prim plan calitatea imaginii si densitatea pixelilor, o imagine reala, pura si foarte bine optimizata pentru filme.

Samsung UE48J5510 pot spune ca este unul din cele mai bune televizoare cu rezolutia HD, iar pentru producatorul Corean am numai cuvinte de lauda pentru ca aduc cele mai recente tehnologii la preturi competitive, adica avem alte firme de televizoare (cu aceleasi caracteristici) care vin cu un pret mai mare.

Samsung UE48J5510

Cand suntem hotarati sa cumparaum un televizor trebuie sa avem in vedere 3 aspecte:

– Display-ul sa fie unul generos, iar Samsung UE48J5510, dupa cum am spus si mai sus, vine cu o diagonala de 121 cm, insa pe langa aceasta mai putem evidentia rezolutia FULL HD, aspectul imaginii 16:9 si caracteristicile superioare: PQI 200, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus) si Film Mode care aduc un plus de contrast si de luminozitate, o densitate a pixelilor crescuta si o claritate a imaginii exceptionala.

– Conectivitatea, aici pot spune ca daca nu as avea cele 2 porturi HDMi nu as cumpara acest TV, insa prin simplul fapt ca le are, pot spune ca reprezinta un plus, de exemplu putem conecta o consola PS4 sau ne putem uita la filme chiar daca le rulam de pe laptop. Tot pe partea de conectivitate mai evidentiem intrarea SCART si USB 2.0, astfel putem reda filme de pe o unitate externa (hdd, stick de memorie) pentru ca vine cu un player multimedia inegrat.

– Sunetul este optimizat atat pentru filme cat si pentru muzica, un sunet puternic si clar, aici avem o putere de 20 W 2CH (Down Firing + Base Reflex) care aduce si cateva caracteristici superioare ale sunetului: Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 si Wallmount Sound Mode.

Samsung UE48J5510 este un televizor rafinat care vine in aceasta perioada cu un discount special. O recomandare foarte buna pentru toti cei care dispun de un asemenea buget.