De ce este necesar un laptop ?

Laptopurile sunt un instrument extrem de util pentru omul modern. In sfarsit aproape putem spune ca laptopul a devenit un „PERSONAL computer”, avand in vedere ca foarte multe persoane detin azi un astfel de echipament.

Exista mai multe motive pentru care oamenii prefera sa cumpere un laptop in loc de un calculator, iar principalul avantaj este portabilitatea, faptul ca putem pune laptopul intr-o geanta si ca il putem lua cu noi peste tot (la birou, in vacante, in deplasari). Putem sa-l mutam cu usurinta dintr-o camera in alta si ocupa foarte putin spatiu in comparatie cu un calculator conventional, format dintr-o unitate pc si un monitor extern.

Exista o multime de lucruri interesante pe care le putem face cu un laptop, motiv pentru care cererea pentru aceste echipamente a explodat inca de acum cativa ani si inca nu s-a terminat. Laptopurile sunt foarte utile pentru studenti. Acestia isi pot verifica usor emailurile, isi pot realiza proiectele si referatele in format electronic, le pot preda rapid profesorilor, pot lucra mai usor in echipa cu alti colegi si au acces rapid la o multitudine de surse. Insa avantajele nu se opresc aici. Chiar si un utilizator normal poate face o multime de lucruri interesante cu un laptop: sa asculte muzica, sa vizioneze filme, sa comunice pe platformele de socializare, sa citesca stiri si articole online etc.
1. Portabilitatea si durata de viata a unei baterii. Portabilitatea este principalul motiv pentru care utilizatorii aleg sa cumpere un laptop. Este incredibil cat de versatil poate fi laptopul din acest punct de vedere. Se poate folosi in pauzele de la facultate, intr-o cafenea, in mall, la intalniri de afaceri, in birouri, in parc etc.

2. Cu ajutorul unui laptop puteti transfera si partaja fisiere. Transferati-le de pe camera foto pe laptop, pe hdd-uri externe, pe DVD-uri, tablete, smartphone-uri sau pe flash-uri usb. In plus, puteti posta rapid si usor fotografii sau alte fisiere pe platformele de socializare.

3. Ascultati muzica. Cu toate ca laptopurile sunt echipamente portabile destul de compacte (in comparatie cu un calculator normal) inginerii au gasit secretul pentru a implementa pe ele tehnologii superioare prin care sunetul este mult imbunatatit. Prin urmare, veti fi uimit cat de clar si frumos este sunetul pe un laptop multimedia.
4. Vizionati filme si emisiuni TV. In acest sens folositi un laptop multimedia, cu ecran de 15 inch.

5. Cu ajutorul unul laptop puteti urma cursuri online si aveti acces la o multitudine de carti in format electronic.
Jocuri, office si internet, business – Dumneavoastra de ce aveti nevoie de un laptop nou?