Acer Aspire F5-572G-70C4 – laptop de ultima generatie cu pret accesibil

Laptop-urile au devenit utile și indispensabile aproape în orice domeniu. Dacă ești în căutarea unui astfel de dispozitiv și nu știi ce să alegi îți propun Laptop Acer Aspire F5-572G-70C4, ce deține o gamă largă de opțiuni, combinând caracteristici atrăgătoare, cu opțiuni de culoare și de configurare. La exterior formele sale sunt rafinate și sofisticate, cu o suprafață cu aspect textil, plăcut la atingere. La interior prezintă o suprafață metalică și o textură ce subliniază aspectul elegant, cu nișe ce ușurează ridicarea capacului, iar design-ul este unul atrăgător și inteligent, ce face o impresie grațioasă, oferind un rafinament modern,  datorită materialului ce crează impresia de  textil, reflectând lumina și radiind strălucire.

În ceea ce privește configurația, laptopul vine echipat cu un procesor de ultimă generație, Intel Core i7-6500U, un model Skylake ce face parte din familia de procesoare,  pentru cei ce își doresc portabilitate și performanță. Procesorul are o frecvență de 2500 MHz, cu tehnologia 14 nm.

Procesorul grafic integrat HD Graphicsd 520, este utilizat în mod normal pentru activități lejere, oferind în acest fel un consum de energie mai mic. În momentul în care pe laptop rulează aplicații mari din punct de vedere al graficii, intră în funcțiune placa video cu memorie dedicată NVIDIA seria Ge Force 920 M, cu caracteristica specială NVIDIA Optimus, cu tip de memorie DDR3, și o capacitate de memorie video de 2048 MB. Având aceste specificații, laptopul oferă o performanță sigură în ceea ce privește  Office și Multimedia și o fucnționalitate decentă pentru jocuri.

Acer Aspire F5-572G-70C4

Are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare de 1 TB, ceea ce înseamnă că oferă o capacitate de stocare destul de mare.

Dispay-ul are caracteristici speciale Acer Comfy View, diagonal de 15,6″, format Full HD cu o rezoluție de  1920×1080 pixeli și dispune de caracteristici speciale TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

Pentru conectivitate, Laptop Acer Aspire F5-572G-70C4 are Bluetooth și Wireless, unitate de citire/scriere DVD RW, difuzoare stereo cu tehnologia TrueHarmony și microfon integrat, cameră web HD și cititor de carduri SD.

Funcția Trueharmony a laptopului  Acer Aspire F5-572G-70C4  oferă o audiție naturală și certificat Skype. Afișajul este Full HD iar opțiunile includ unități optice.

Bateria  Li-on cu 4 celule, asigură o autonomie de aproximativ 4 ore de lucru.

Dimensiunile sale sunt de 381 x 24.9 – 29.2 x 256  mm, greutatea de 2,4 kg,  securitate Kensington Lock și sistem de operare Linux.

Laptopul Acer Aspire F5-572G-70C4 este destinat atât muncii de la birou, cât și pentru distracție, la un preț suportabil pentru oricine dorește să-ți achiziționeze un laptop performant, și îl recomand cu toată încrederea.