Combina frigorifica Indesit LI8 FF20 SB – merita fiecare cent

Ce părere ai despre combina frigorifică Indesit LI8 FF20 SB? Dacă mă întrebi pe mine, una foarte bună, iar dacă doreşti să ţi-o cumperi în ideea de a economisi spaţiu în bucătărie, ţi-o recomand şi pot spune că nu vei regreta alegerea făcută.

Această combină frigorifică Indesit LI8 FF20 SB cu dimensiunile de 189x60x68 are o culoare argintie, din Inox, cu un design simplu şi elegant, cu linii fine şi precise, având în partea de sus a uşii frigiderului logo-ul Indesit şi un panou de afişaj electronic digital, pentru setarea temperaturii şi a funcţiilor pe care le deţine, uşi reversibile, cu deschidere standard pe dreapta şi mânere încorporate.

Combină frigorifică LI8 FF20 SB, face parte din clasa energetică A++ ceea ce înseamnă un consum redus de energie, cu un consum anual de energie electrică de 255 kw.

Volumul total al întregii combine este de 305 l, din care volumul frigiderului este de 215 l, iar cel al congelatorului este de 90 l.

Deţine tehnologia revoluţionară NoFrost, tehnologie ce te scapă de grija dezgheţatului periodic al frigiderului şi al congelatorului. Deoarece răcirea se face pe curenţi de aer rece, pe pereţii combinei niciodată nu se va forma gheaţă.

Combina frigorifica Indesit LI8 FF20 SB, 305 l, Clasa A++, H 189 cm, Silver

Frigiderul deţine sistem de dezgheţare automat, şi este dotat cu un număr de trei rafturi din sticlă şi un sertar pentru legume şi fructe, iar iluminarea interioară se face cu LED, ce distribuie lumina uniform şi eficient in interiorul frigiderului, cu rezultatul de a vedea mult mai uşor tot ceea ce este în el. Uşa frigiderului la interior este dotată cu patru rafturi pentru sticle şi borcane şi un suport pentru ouă.

Congelatorul este format din trei compartimente, iar ca accesoriu o tavă pentru cuburi de gheaţă, şi este dotat cu sistem de dezgheţare NoFrost. Are o capacitate de congelare a alimentelor de 3 kg/24 de ore. În cazul penelor de curent autonomia congelatorului este de 13 ore.

Nivelul de zgomot de 38 dB îl face silenţios şi nici nu vei sti că ai frigider în casă.

Curăţarea frigiderului se face foarte uşor, prin scoaterea rafturilor afară şi spălate cu apă în lavoar, apoi se sterg cu o lavetă uscată şi se asează la locul lor.

Preţul acestei combine frigorifice Indesit LI8 FF20 SB este foarte accesibil, ţinând cont de calitatea produsului, cu o garanţie de 2 ani conform Certificatului de garanţie emis de producător.

Este ideală pentru orice familie, deoarece se incadrează perfect pe orice perete din bucătărie, datorită dimensiunilor sale ideale, evitând incomodarea şi practic asigurând prospeţimea alimentelor.