Whirlpool Premium Sail Silver AMD 355/1 – aparat de aer conditionat performant

Whirlpool este cel mai mare producător de electrocasnice din lume, cu afaceri de 19 miliarde USD anual, și 70.000 de angajați

Aparatele de aer condiţionat cu tehnologia Inverter folosesc noul model de compresor cu capacitatea frigorifică variabilă, împreună cu unitatea electronică de control ce comandă capacitatea compresorului şi numărul de turaţii al ventilatoarelor. Acest tip de compresor funcţionează la capacitate maximă, mai mare decât capacitatea nominală, reuşind o răcire a încăperii într-un timp mult mai scurt. Această tehnologie inverter, reduce consumul de energie al aparatelor de aer condiţionat, şi au un randament mult mai bun decât aparatele de aer condiţionat convenţionale.

Dacă iarna doreşti să te încălzeşti, iată că vara doreşti să te răcoreşti. Şi cel mai bun dispozitiv pentru realizarea acestui mediu ambiental, este aparatul de aer condiţionat Whirlpool Premium Sail Silver AMD 355/1 Inverter Plus, 12000 BTU, ce face parte din clasa energetică A+ asigurând un consum redus de energie electrică.

Designul Sail Elegant, cu panou Silver şi LED display cu afişaj pentru setarea temperaturii, de culoare argintie fac din aparatul de aer condiţionat Whirlpool Premium Sail Silver AMD 355/1 Inverter Plus, un dispozitiv de maximă eleganţă şi modernism. La exterior carcasa prezintă logo-ul firmei Whirlpool şi panoul de afişaj electronic, având dimensiunile unităţii interioare de 872x275x180 mm iar cele ale unităţii extertioare de 848x540x320 mm.

Whirlpool Premium Sail Silver AMD 355 1 Inverter Plus

Aceste dimensiuni îl fac practic, deoarece poate fi montat pe orice perete pentru a asigura o răcire optimă în locuinţă.

Tehnologia Inverter Plus permite compresorului să gestioneze capacitatea de răcire pe timpul verii şi capacitatea de încălzire pe timpul iernii.

Sezorii 6th Sense au calitatea de a monitoriza funcţiile de dezumificare şi ventilare pentru a nu permite formarea mucegaiului. Funcţia 1W Stand-by îţi asigură un consum de energie electrică redus cu până la 66 %, atunci când aparatul se află în stand-by. Funcţia Cold Plasma Generator prin utilizarea tensiunii înalte are rolul de a distruge bacteriile şi virusurile. Cu funcţia de auto-curăţare, aparatul de aer condiţionat se opreşte şi trece automat pe încălzire uscând vaporizatorul. Funcţia Around U, prin senzorul aflat pe telecomandă, transmite temperatura din locul în care se află telecomanda. Dacă se produce o pană de curent, aparatul de aer condiţionat porneşte automat, datorită funcţiei Auto-restart.

Nivelul de zgomot al unităţii exterioare este de 50 dB, iar cel al unităţii interioare este cuprins între 20 şi 30 dB, astfel că nu vei fi deranjat de zgomotul produs de aparatul de aer condiţionat nici tu şi nici vecinii tăi.
Aparatul de aer condiţionat Whirlpool Premium Sail Silver AMD 354/1 Inverter Plus are o capacitate de răcire de 12000 BTU şi o capacitate de încălzire de 13580 BTU.

Preţul este unul pe măsura calităţii şi tehnologiei cu care este dotat, însă dacă vrei să nu ai probleme cu căldura şi îţi doreşti produse de calitate, îţi recomand acest tip de aparat de aer condiţionat Whirlpool Premium Sail Silver AMD 355/1 Inverter Plus, 12000 BTU, Clasa A+, Al 6-lea Simt, Display LED, Auto Restart, Autocuratare, Dezumidificare.