Laptop Acer TravelMate TMP238-M-583Y – te ajuta in afaceri

Acer oferă o gamă largă de laptop-uri care ies în evidenţă pentru valoarea şi ingeniozitatea lor. Cele mai multe dintre produsele pe care le revizuie sunt  bune iar compania a crescut în cea mai mare parte datorită concurenţilor săi. Brandul este într-o continuă creştere în top, datorită combinaţiei dintre sistem, suport şi design.

Laptop-ul din seria P2 este acum disponibil într-un nou model cu o textură a carcasei din in, ce iese în relief. Această textură pe lângă funcţionalitate oferă un aspect profesional şi rafinat. Aceasta are beneficiul de a fi rezistentă la zgârieturi şi poate fi ţinut în mână cu o mai mare aderenţă.

Seria TravelMate P2 este certificată pentru standarde înalte audio şi pentru vizualizare Skype, datorită camerei WEB tip HD, fiind eficientă pentru cei din domeniul afacerilor. Hardul SSD are o capacitate de stocare de 256 GB este optimizat şi garantează eficienţa sonorului cu difuzoare de tip Stereo şi microfon integrat, prin faptul că fiecare cuvânt este redat clar şi cursiv, fără întreruperi, fără zgomot de fundat şi fără ecou, datorită tehnologiei True Harmony care are capacitatea de a reda un sunet captivant. Acest model este echipat cu funcţii ce te ajută în afaceri, datorită suportului tactil de mare precizie. Se pot partaja contacte de pe smartphone cu ajutorul funcţiei Contact pick -up prin intermediul Face login. Placa video integrată provine de la producător chipset video Intel din seria HD Graphics 520.

laptop-acer

Laptopul  Acer TravelMate TMP238-M-583Y deţine procesor Intel Core I5 -care este de tip Dual Core ce are la bază arhitectura Skylache care-i oferă performanţe excelente. Acesta beneficiază de două nuclee având frecvenţa de bază 1,3 GHz. Prin Turbo Boost aceasta creşte până la 1,7 GHz pentru ambele nuclee şi 2,8 GHz pentru un singur nucleu activ. Hyper Threading este tehnologia Intel prin care iau naştere încă 2 nuclee virtuale, modelul procesorului fiind  de tip 6200U.  Cipul a fost produs folosind tehnologia 14 nm cu tranzistori FinFET şi având integrat un GPU Intel HD Graphics 520 şi un controller de memorie dual channel DDR3-1600.  Capacitatea de memoriei RAM este de 8 GB ce poate creşte până la o capacitate maximă de 16 GB. Numărul de sloturi pe sloturi ocupate 2/1, un slot având 8192 MB.

Display-ul deţine tehnologia IPS care are avantajul de a prezenta unghiuri bune de vizualizare indiferent din ce poziţie ai privi către ecran, iar culorile sunt la calitatea lor originală. Caracteristica specială Acer ComfyView cu care a fost dotat laptop-ul  Acer TravelMate TMP238-M-583Y, are calitatea de a reduce reflexia luminii, pentru a crea un confort optim de vizualizare. Display-ul este de tip LCD LED în format Full HD, având o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli şi o diagonală de 13,3 inch.

Comunicarea se face prin reţeaua 10/100/1000, Bluetooth 4.0  şi Wirelese 802,11 ac, iar alimentarea se face cu o baterie de tip Ly Polimer cu 4 celule. Caracteristicile speciale TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere, 1 USB 3.0 cu USB Change şi un USB Type C îi dau o şi mai mare eficienţă pe lângă celelalte funcţii, caracteristici şi tehnologii. Sistemul de operate este de tip LINUX.

Dimensiunile acestui Laptop  Acer TravelMate TMP238-M-583Y sunt de 327 x 19.7 x 228 mm, cu tastaturî internaţională, fără tastatură numerică, având carcasa de culoare neagră.

Preţul aceastui laptop este foarte mic dacă ţinem cont că în general preţul unui laptop este cu mult mai mare decât a unui PC obişnuit.