Sharp LC-40CFE6352E – super imagine din gama 2016

Producătorul japonez de produse electronice Sharp, ce îşi are numele de la primele produse inventate, uimeşte prin noua gamă de televizoare 2016. Gama de televizoare Sharp a fost extinsă, pentru a include noul televizor LED Smart Sharp, 100 cm, LC-40CFE6352E, Full HD. Multitudinea de caracteristici împreună cu calitatea imaginii acestui nou televizor de la Sharp,  transformă vizionarea filmelor în experienţa sălilor de cinema.

Televizorul LED Smart Sharp, 100 cm, LC-40CFE6352E, Full HD este un Smart TV de tip LED ce are funcţia de monitor şi face parte din gama 2016. Sistemul audio de tip Stereo este unul performant datorită celor 2 boxe ce au o capacitate de ieşire a sunetului de 8 w, precum şi a caracteristicilor superioare de sunet NICAM / A2,  Equalizer,  Dolby Digital Plus,  DTS 2.0,  Surround. Tehnologia Dolby Digital Plus este o tehnologie audio avansată care permite experienţa unei săli de cinema la tine acasă. Aceasta oferă consecvent stilul unei săli de cinema, utilizând sunetul  tehnologiei Surround, care este proiectat pentru evoluţia în mass-media.

tv-sharp

Ecranul Full HD are o diagonală de 100 cm şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli în aspect imagine 16:9 şi o luminozitate a ecranului de 280 cd/mp. Pentru recepţie şi tranmisie acesta a fost dotat cu un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2, cu un port pentru redare video şi unul pentru intrare antenă, deţinând caracteristicile speciale Player multimedia integrat.  Acesta permite conexiunea la reţelele Wi-Fi integrat şi LAN cu conexiuni Slot CI+,  RF In,  PC Audio In, 3 porturi HDMI, intrări USB, video, SCART, căşti Minijack, intrare PC, ieşire audio digitală şi optică. Pentru conexiune mai deţine caracteristicile speciale HbbTV,  YouTube Facebook,  Twitter,  Web Browser,  DLNA,  Wi-Fi Direct,  PVR, Hotel Mode.

Dimensiunile fără stand ale televizorului LED Smart Sharp, 100 cm, LC-40CFE6352E sunt de 916.8 x 545.7 x 67.1 mm, iar cele cu stand sunt de 916.8 x 569.1 x 186.2 mm, cu stand compatibil VESA 400 x 200, şi greutatea de 7,8 kg. Puterea consumată de energie electrică a acestuia este de 65 w.

Telecomanda din dotare este clasică, dotată cu butoane dedicate funcţiilor Smart. Răspunde bine la comenzi şi este uşor de folosit datorită butoanelor aşezate intuitiv. Meniul este disponibil în limba română şi este foarte simplu de configurat sau de setat.

La exterior,  întâlneşti un designul  modern, superb, cu o carcasă de culoare neagră, model slim, cu rama extrem de subţire, putând fi montat pe perete datorită suportului compatibil VESA sau îl poţi aşeza pur şi simplu  pe o comodă. Acesta va de încăperii un stil  modern, mai ales că sunetul îţi va crea impresia unei săli de cinema.

Preţul nu este foarte mare,  fiind chiar destul de convenabil şi este dat de funcţiile şi capacităţile pe care le deţine.