Sharp SJ-BA10-IMXW2EU – performante foarte bune si design perfect.

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXW2EU

Sharp a scos pe piaţă ultima creaţie în materie de combine frigorifice. Acest producător japoney, uimeşte din nou cu  calitatea produsului, inovaţia, modul de funcţionare, economia şi funcţiile speciale ale  combinei frigorifice Sharp SJ-BA10-IMXW2EU.

Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXW2EU are un sistem de răcire Advanced No Frost, care nu permite formarea gheţii pe pereţii frigiderului sau a congelatorului şi implicit a umezelii, păstrând alimentele în deplină siguranţă, iar Advanced No Frost asigură condiţii ideale de păstrare a alimentelor în ambele compartimente, având un consum redus de energie. Volumul net total a combinei frigorifice Sharp SJ-BA10-IMXW2EU este de 324 litri, din care volumul frigiderului este de 230 de litri iar cel al congelatorului este de 104 de litri. Aceasta face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi are un consum de energie electrică anual de 263 kw.

combina-sharp

Frigiderul este dotat cu 3 rafturi din sticlă si 1 un compartimente pentru legume şi fructe, prexum şi o zonă Crysp Zone cu Opty Fresh pentru păstrarea cărnii sau a peştelui în condiţii de precongelare, urmând a fi utilizate imediat. Sistemul de dezgheţare se face în mod automat. Dotat cu sistemul Gentle Air Flow ce produce curenţi de aer rece uniformi, acesta  acoperă toată capacitatea frigiderului, făcând ca alimentele să se păstreze în condiţii optime o perioadă mai lungă de timp.  Sistemul Easay motion face ca rafturile frigiderului să poată fi scoase cu mare uşurinţă prin alunecare. Frigiderul la interior a fost reproiectat astfel încât să fie mai încăpător, acoperind toate necesităţile de conservare a alimentelor pentru o familie mai numeroasă.

Congelatorul este format dintr-un număr de 3 sertare iar sistemul de dezgheţare, la fel ca şi frigiderul se face în mod automat. Având sistem automat de dezgheţare, reprezintă un real avantaj, deoarece nu trebuie să-ţi mai pierzi timpul cu munca manuală, pierzând un timp util destinat altei activităţi. Uşa frigiderului a fost prevăzută cu trei suporturi pentru unt/brânză, diverse borcane şi sticle. Uşile acestei combine frigorifice sunt cu deschidere standard pe dreapta şi sunt reversibile pentru a fi adaptate oricărui spaţiu din bucătărie iar mânerele sunt încorporate.

Pentru eficienţă, combina frigorifică Sharp SJ-BA10-IMXW2EU a fost dotată cu funcţii superioare şi anume: cu Funcţia Super congelare poţi congela rapid alimentele pe care vrei să le păstrezi o perioadă mai lungă de timp, în cele mai optime condiţii. Sistemul de avertizare pentru uşa deschisă te poate anunţa dacă ai uitat uşile deschise sau dacă acestea s-au deschis din greşeală. Nivelul de zgomot este foarte mic, de doar 42 dB, ceea ce înseamnă că  motorul acestuia nu va face nici cel mai mic zgomot.

Dimensiunile acesteia sunt de 186.3 x 59.5 x 65 cm, putându-se încadra cu mare uşurinţă într-o  bucătărie cu dimensiuni standard de apartament de bloc. Aceasta a fost dotată cu un singur compresor şi face parte din clasa climatică SN-T. În cazul unei pene de curent prelungită, aceasta are o autonomie fără curent de 18 ore fără curent electric.

Designul  combinei frigorifice 186.3 x 59.5 x 65 este foarte simplu şi modern, cu carcasa de culoare albă şi linii simple şi drepte, având dispus pe partea frontală logo-ul Sharp, dându-i un aspect elegant. Pretul acesteia este dat de calitatea superioară şi de funcţiile speciale cu care a fost dotată.