Albatros LA110A+ – stoc limitat pentru acest model

Destinată cu precădere uzului casnic, lada frigorifică Albatros LA110A+ este este accesibilă, elegantă și are un volum mediu de depozitare. Făcând parte din clasa de eficiență energetică A+ oferă un consum redus de energie electrică și o eficiență ridicată în funcționare.

Lada frigorifica Albatros LA110A+ deține o capacitate de depozitare de 100 litri pentru volumul net, iar pentru volumul brut de 110 litri și are un consum de energie electrică anual de 166 kw. Aceasta deține un singur compresor și agent de răcire R600a. Congelatorul are o capacitate de congelare de 6 kg în 24 de ore, ceea ce înseamnă că răcirea se produce într-un mod foarte rapid nefiind nevoie să aștepți un ciclu de 24 de ore. Temperatura din interiorul lăzii frigorifice este cuprinsă între -18 și – 24 grade C.

Această ladă frigorifică este dotată cu filtru pentru drenaj, pentru ca apa acumulată să nu inunde pachetele cu alimente și implicit cu bacterii și mucegai datorat condensului. Cel mai indicat moment de curățare al acestui orificiu de scurgere, este atunci când dezgheți lada frigorifică, aceasta făcându-se manul. Acest filtru pentru drenaj este foarte important deoarece elimină riscul de a te îmbolnăvi cu produsele ce au fost depozitate în lada frilgorifică.

Albatros LA110A+

Designul Lăzii frigorifice Albatros LA110A+ este simplu dar în același timp foarte modern și atrăgător, cu linii simple drepte, cu o carcasă de culoare alb imaculat și interior din aluminiu cu iluminare interioară, având dispus pe partea exterioară frontală termostatul reglabil pentru temperatură și logo Albatros. Deschiderea se face standard pe verticală avțând un mâner vertical iar pentru închidere aceasta a fost dotată cu sistem de închidere cu cheiță.

Această ladă frigorifică este ideală pentru păstrarea în condiții optime a alimentelor de tip carne, legume și fructe precum și a conservelor pentru perioadele reci ale iernii, dar și pentru perioadele toride ale verii când se pot depozita semipreparatele pentru grătar și sticlele cu sucuri naturale sau cutiile și peturile de bere.

Pentru a o putea muta dintr-un loc în altul  Lada frigorifica Albatros LA110A+ a fost dotată cu 4 rotile  pentru o deplasare mult mai ușoară.

Prețul acestui aparat electrocasnic pentru congelare este foarte mic și este dat de eficiența pe care o deține. Dacă nu dispui de prea mult spațiu, această ladă frigorifică este ideală deoarece dimensiunile sale sunt de 54,5 x 55 x 84,6 cm și poate fi încadrată pe orice perete fără să incomodeze utilizatorul. Dacă ți-o dorești în casa ta, nu ezita să o cumperi.