Arctic ALC100+ – Lada frigorifica pentru spatii inguste

Brandul Arctic este recunoscut ca marcă și eficiență în domeniul electrocasnicelor frigorifice ce sunt destinate cu precădere uzului casnic. Lada frigorifică Arctic ALC100+, este este destul de accesibilă, elegantă ca design și are un volum mediu pentru depozitare. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică A+ oferind un consum redus de energie electrică și o eficiență bună în funcționare.

Lada frigorifica Arctic ALC100+ deține pentru depozitare un volum net total de 107 litri, având un consum de energie electrică anual de 173 kw. Aceasta deține un singur compresor și are o greutate de 21 kg. Congelatorul are o capacitate de congelare de 6 kg în 24 de ore, ceea ce înseamnă că răcirea se produce într-un mod foarte eficient. Temperatura din interiorul lăzii frigorifice este cuprinsă între -18 și – 24 grade C.

Această ladă frigorifică este dotată cu orificiu pentru drenaj, pentru ca apa acumulată sub formă de condens să nu umezească pachetele cu alimente și implicit cu bacterii și mucegai datorat acestuia. Cel mai optim moment de curățare al acestui filtru de scurgere, este atunci când dezgheți lada frigorifică, aceasta făcându-se manual. Orificiul pentru drenaj este foarte important deoarece elimină riscul de a te îmbolnăvi la consumarea alimentelor ce au fost depozitate în lada frilgorifică.

Arctic ALC100+Lada frigorifica Arctic ALC100+ are un design simplu și foarte modern dar în același timp și atrăgător, cu linii simple având  o carcasă de culoare alb imaculat și interior din aluminiu cu iluminare interioară. Aceasta  are dispus pe partea exterioară frontală termostatul reglabil pentru temperatură și logo Arctic. Deschiderea se face standard pe verticală având un mâner vertical și sistem de închidere cu cheiță.

Această ladă frigorifică este ideală pentru păstrarea în condiții optime a cărnii, legumelor și fructelor precum și a conservelor pe care le păstrezi pentru perioadele reci ale iernii. Insă este ideal și pentru perioadele fierbinți ale verii putând depozita semipreparatele pentru grătar și sticlele cu sucuri naturale sau cutiile și sticlele de bere.

Pentru deplasarea  dintr-un loc în altul  Lada frigorifica Arctic ALC100+  a fost dotată cu 4 rotile  pentru a o putea mișca mult mai ușoară.

Prețul acestui lăzii frigorifice Arctic ALC100+ este foarte mic și este dat de funcționalitatea recunoscută a mărcii pe care o deține. Această ladă frigorifică este ideală  pentru încăperile mici, deoarece dimensiunile sale sunt de 86 x 53,7 x 61 cm și poate fi încadrată cu ușurință în orice spațiu, fără să incomodeze. Dacă îți este utilă și ți-o dorești în casa ta, ți-o recomand cu toată încrederea.