Samus LS165A+ – o alegere foarte buna pentru economisirea spatiului

Cu o capacitate mult mai mare decât congelatorul convențional, lada frigorifică este un aparat electrocasnic mult mai util oricărei gospodării. Aceasta este un aparat electrocasnic de un real ajutor pentru păstrarea în deplină siguranță a conservelor pentru perioada de iarnă și a produselor alimentare de tip carne, legume, fructe pet imp de vară. Un astfel de aparat electrocasnic foarte util este și Lada frigorifică Samus LS165A+.

Aceasta face parte din clasa de eficiență energetic A+ și are un volum total de 165 litri, având un consum de energie electric pe an de 188 kw, ceea ce o face extreme de economic în funcționare atât din pucnt de vedere financiar cât și din punct de vedere al consumului de electricitate. Congelatorul are un singur compresor și sistem de dezghețare manual.

Lada frigorifica  îți oferă posibilitatea de a depozita o cantitate medie de produse alimentare, fiind foarte utilă într-o bucătărie sau într-un apartament de bloc.  Produsele frigorifice din gama Samus își demonstrează calitatea prin modul eficient de funcționare. Agentul de răcire al acestei lăzi frigorifice este R600a.

Lada frigorifica Samus LS165A+, Clasa A+, 145 litri, Alb

Dimensiunile Lăzii sunt de 85 x 71 x 55 cm, ceea ce o face să poată fi încadrată cu ușurință în bucătărie sau în oricare alt loc din casa ta.

Coșul metalic detașabil ce se află dispus la partea superioară a lăzii frigorifice este foarte util și eficient pentru păstralea alimentelor la îndemână, fără a mai fi nevoit să cauți printre pachetele congelate pentru a ajunge la ceea ce ai nevoie.

Are un design simplu dar în același timp modern și elegant, de formă dreptunghiulară cu linii simple, având o carcasă de culoare alb imaculat ce te duce cu gândul la piscurile înghețate. Pe carcasă această Ladă frigorifică Samus LS165A+ are dispus panoul pentru controlul temperaturii și logo SAMUS. La partea superioară are un capac ce se închide ermetic și are o deschidere standard pe vertical și mânere incorporate atât pe partea frontal cât și pe părțile laterale.

Lada frigorifica Samus LS165A+ este cu mult peste nivelul unui congelator obișnuit, făcând față cu brio volumului mare de alimente pentru iarnă sau pentru perioadele toride ale verii, când poți depozita sticle cu sucuri naturale, cutii sau peturi cu bere și o cantitate mare de semipreparate pentru grătar.

Prețul acestea este foarte convenabil, și își justifică costul prin eficiența pe care o deține și randamentul pe care îl dă, iar dacă ți-o dorești în casa ta, nu ezita să o cumperi.