Toshiba 40L5435 – un televizor 3D remarcabil

Televizorul 3D LED Toshiba 40L5435 face parte din seria L5, care se remarca prin pretul accesibil si functii sale smart atractive. Cu acest televizor veti putea sa navigati pe web, sa vizionati programe TV, filme si continut video la cerere sau sa accesati servicii BBC si Veiwster, impreuna cu multe altele, direct din ecranul de pornire.

Datorita tehnologiei 3D pe care o veti intalni la acest model Toshiba, va puteti bucura de filmele preferate in format 3D, pentru o experienta inedita de vizionare. Propria sufragerie poate deveni o sala de cinema pe care nu o veti mai parasi.

Diagonala de 102 centimetri a acestui televizor este suficienta pentru a-l amplasa intr-o sufragerie spatioasa si pentru a va bucura de imagini clare, redate pe un ecran generos. Rezolutia Full HD de 1920 X 1080 contribuie la calitatea inalta a imaginilor oferita de acest televizor Toshiba. Contrastul dinamic este de 30.000:1, iar luminozitatea este de 300 cd/mp, cu un contrast nativ de 4000:1 si un timp de raspuns de 8ms.

Caracteristicile superioare ale imaginii, precum Dynamic Contrast, High Contrast, Digital Noise Reduction sau Active Blacklight Control sunt responsabile de imbunatatirea imaginii, pentru a beneficia de culori vii si imagini cat mai realiste.

Televizor Smart 3D LED Toshiba, 102 cm, Full HD, 40L5435

Sistemul de sunet cu care este echipat televizorul 3D LED Toshiba 40L5435 este unul Nicam Stereo, cu 2 difuzoare de 8W fiecare si Dolby Digital Plus. La acest televizor veti intalni, de asemenea, un player multimedia integrat, pentru a viziona continutul dorit direct de pe o unitate de memorie USB, fara sa fie necesar un echipament intermediar.
Cele 3 porturi HDMI, impreuna cu cele 2 intrari USB 2.0, 1 intrare video composite, 1 intrare Scart si 1 intrare component va ajuta sa conectati diferite dispozitive la televizor, iar conexiunea la retea se realizeaza prin Wi-Fi integrat sau RJ-45.

In ceea ce priveste designul, este un model elegant, cu tehnologia LED Edge, datorita careia este obtinut un profil deosebit de subtire, cu o rama ingusta si cu ornamente argintii, perfecte pentru a crea un aspect sofisticat. Asadar, sufrageria dumneavoastra va capata un aspect modern si inedit prin amplasarea acestui televizor Toshiba.

Greutatea televizorului este de 14 kilograme, iar puterea consumata este de 46 de W. Este un model potrivit pentru a fi amplasat pe perete sau pe o masa in sufragerie sau intr-o alta incapere. Cu siguranta veti indragi imaginea si sunetul redate de televizorul 3D LED Toshiba 40L5435.