Arctic AFB 155+ – frigider numai bun pentru orice bucatarie

Toti ati auzit de Arctic, probabil cei mai tineri nu, dar noi restul am crescut cu acesta firma.

Alta firma nu exista pe atunci dar erau utile si bune.

Chiar daca nu erau multe optiuni acelea care erau ne faceau viata si mai usoara si mai frumoasa.

Va amintiti cat de fericiti eram cand reuseam sa ne cumparam cate ceva, stiam sa ne bucuram mai mult de obiecte decat acum. Pe atunci pretuiam orice obiect oricat de neinsemnat si aveam grija de el pentru ca stiam ca altul nu mai avem. Nu aveam optiuni dar profitam la maxim de cele pe care le aveam.

Poate din cauza nostaligei acelor vremuri sau din dorinta de a simti acea bucurie a lucrului cumparat am decis sa imi cumpar frigider Arctic, fiind si la un pret bun si stiind ca am avut cel puti 15 ani celalat frigider.

Arctic AFB 155

V-am spus mai sus ca am ales frigiderul Arctic, am Arctic AFB 155+ si am simtit acea bucurie naiva cand mi l-am cumparat.

Frigiderul are 1 usa si volum net total 138 l, volum net congelator 20 l, volum net frigider 188 l, volum brut total 148 l, consum energetic  193 kWh/an si clasa de eficienta energetica A+. Clasa A+ este o clasa superioara de eficienta energetica, conform standardelor europene.

Congelatorul are 1 compartiment si capacitate de congelare de 2 kg/24 h.

Frigiderul are 2 rafturi din sarma, 3 suporturi usa, compartiment de legume si fructe si compartiment de unt si branzeturi. Poti pozitiona la diferite niveluri, in functie de marimea si volumul recipientelor sau alimentelor, le poti organiza eficient spatiul din frigider dar si de pe usa frigiderului, ori de cate ori ai nevoie.

Nivelul de zgomot este de 30 dB oferind astfel un confort auditiv atunci cand petrci mult timp in bucatarie sau atunci cand ai un spatiu redus iar frigiderul este pozitionat in apropierea spatiului de dormit.

Acesta dispune de garnitura antibacteriana, aceasta pastreaza prospetimea si igiena alimentelor din frigider si de pe usa acestuia, impiedicand mucegaiul si asigurand un mediu optim in compartimentul frigorific, protejand astfel alimentele.

Numarul de compresoare este 1, adent de racire R600a si are autonomie de pana la 18 ore fara curent.

Am pastrat si amintirea acelor vremuri vie si mi-am satisfacut si nevoia de a pastra obietele vechi de prin casa, dar cu Arctic AFB 155+  m-am adaptat si la ce este nou pe piata in materie de electrocasnice.