Beko CN 147130 DX BK – combina frigorifica cu NO FROST

Sunt economist de meserie, economist dar nu zgarcit, de cele mai multe ori imi calculez daca pretul pe care il dau pe un obiect merita si daca acel obiect imi este util si merita sa il cumpar. Nu dau bani decat pot sa imi amortizez cheltuiala cumva, meseria m-a invatat sa fiu asa si nu cred ca este un lucru rau, ba de cele mai multe ori este benefic, mai ales atunci cand ai o sotie mai larga la mana.

Economist fiind, va dati seama ca am cautat prin magazine si pe internet o combina frigorifica pe masura pretentiilor mele. Am gasit Beko CN 147130 DX BK care are cateva functii extreme de interesante si importante dar are si un pret pe masura.

Beko CN 147130 DX BK are manerele acoperite cu un strat antibacterian si garniture pe usi montata pentru a oferi o inchidere etans care contine aditivi special ice previn formarea bacteriilor.

Aceasta combina frigorifica are un sistem care asigura o racire cu 20% mai rapida si mentinerea conditiilor ideale de umiditate, prevenind amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor.Beko CN 147130 DX BK

De asemenea, detine si  sistemul Multiflow prin care racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati, fapt ce determina distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii, cat si, restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii.  Eliminarea variatiilor mari de temperatura prelungeste semnificativ timpul de conservare a alimentelor, pana la dublarea acestuia.

Pe usa combinei frigorifice in exterior avem incorporat dozatorul de apa cu un system special pentru racirea si dozarea apei.

Beko CN 147130 DX BK are 1 compresor, agent racire  R600a, autonomie de 24 ore fara current si nivel de zgomot de 40 dB. Tin sa precizez ca acest model este silentios, primele zile il verificam sa vad daca functioneaza.

Trecand la caracteristici Beko CN 147130 DX BK are volum net total de 426 l, clasa de eficienta energetic A++, volum net congelator de 125 l, volum net frigider de 301 l, volum brut total de 475 l, consum energetic 307 kWh/an si 0.767 kWh/h.  Acesta face parte din clasa superioara de eficienta energetica si este chiar spatios, modul de compartimentare oferind acestuia suficient spatiu pentru toate alimentele .

Frigiderul are 3 rafturi cu material din sticla, 5 suporturi pe usa, sistem automat de dezghetare frigider, compartiment legume si fructe si compartiment unt si branzeturi.

Congelatorul are 3 compartimente, sistem No Frost, capacitate de 6 kg/24 h de congelare.