Arctic AFD6001A++ – produs Romanesc cu specificatii de top

Arctic este o companie românească producătoare de electrocasnice, fiind cumpărată în anul 2002 de firma turcă Arcelic,producătoare şi distribuitoare la nivel mondial de produse electrocasnice.

Masina de spalat rufe Arctic AFD6001, face parte din clasa de eficienţă energetică A++,  cu clasa de eficienţă energetică la spălare A, ce oferă performanţe superioare atât în eficienţa spălării cât şi în eficienţa consumului de curent electric. Modul de încărcare a rufelor în maşina de spălat se face frontal şi are o capacitate de încărcare a rufelor de 6 kg, cu o viteză de stoarcere  la centrifugare, de 1000 de rotaţii pe minut.

Pentru calitatea spălării rufelor şi pentru eficienţa în spălarea rufelor,  aceasta a fost dotată cu un număr de 16 programe de spălare precum şi cu câteva funcţii speciale.  Programul rapid spală rufele eficient într-un  timp de 30 de minute, la o temperatură scăzută a apei. Programul extra-clătire cu care a fost dotată maşina de spălat rufe Arctic AFD6001, clăteşte rufele suplimentar, pentru a le oferi lipsite de orice urmă de detergent, fiind destinat persoanelor cu o piele sensibilă sau alergice la detergent. Programul bumbac spală rufele din bumbac într-un mod foarte eficient, redându-le albe şi strălucitoare. Cu programul lână puloverele din lână şi ţesăturile din lână vor rămâne la forma iniţială, fără a fi deteriorate. Programul sintetice spală rufele la o temperatură adecvată ţesăturilor din materiale sintetice. Cu programul mătare/perdele, ţesăturile din mătase şi perdelele sunt spălate într-un  mod delicat pentru a nu le rupe în timpul spălării. Programul delicat, spală rufele într-un mod delicat pentru a nu produce deteriorări acestora.

Arctic AFD6001A++

Funcţia specială Eco Dose asigură o dozare optimă a detergentului lichid, datorită faptului că acesta se dizolvă mai uşor şi pătrunde mai rapid în ţesătură. Funcţia specială Aqua Safe oferă o stoarcere mai delicată a rufelor pentru a nu produce  şifonare acestora. Funcţia specială Eco Wash permite spălarea rufelor la o temperatură foarte scăzută, oferind o economisire a curentului electric de până la 80%. Mai deţine şi funcţia rezistenţă încălzire.

Nivelul de zgomot al maşinii de spălat rufe Arctic AFD6001  la centrifugare este de 75 dB iar nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB.

Design-ul maşinii de spălar rufe Arctic AFD6001  este reprezentat de design-ul pereţilor laterali ce au fost creaţi pentru a reduce zgomotul maşinii de spălat rufe. Carcasa este dintr-un material rezistent de culoare alb, iar materialul din care este confecţionată cuva este din Poliplex. Aceasta are dispus pe sertar logo Arctic, pe miljoc este dispus panoul de afisaj de tip LCD iar în partea dreaptă butonul pentru setarea programelor.

Preţul acesteia nu este foarte mare în comparaţie cu funcţiile şi programele pe care le deţine şi ţi-o recomand cu toată încrederea.