Panasonic MK-F800SXE – robot de bucatarie multifunctional

Brandul panasonic a fost creat în anul 1955 și este o combinație a cuvintelor Pan și Sonic, creatorul gândindu-se la semnificația de a duce sunetul companiei peste hotare. Începând cu anul 2008 este folosit ca brand corporatist reprezentând compania, serviciile și produsele. Compania Japoneză Panasonic a iesit pe piață cu produse electrocasnice performante și având un design inovator.

Robot de bucatarie Panasonic MK-F800SXE este un robot de bucătărie multifuncțional performant, destinat tocării legumelor, fructelor și a cărnii precum și preparării diverselor salate. Acest robot de bucătărie îndeplinește atât funcția de blender cât și pe cea de râșniță. Datorită numărului mare de 33 de funcții, acesta poate toca legumele pentru ciorbă sau pentru salata beuf, legumele pentru salata de crudități,  poate face piureuri de fructe și legume, poate toca nucile, alunele etc. Carnea pentru sarmale sau chiftele poate fi acum tocată, fără să mai întâmpini probleme cu vechea ta mașină de tocat și fără să mai depui vreun efort.

Mai mult decât atât acesta pote frământa pâinea adăugându-i accesoriul special pentru frământat Acc frământat. Dacâ îți dorești legume sau fructe feliate nu trebuie decât să-i adaugi accesoriul pentru feliat. Cu discul de granulare piperul sau cafea pot fi macinate într-un mod eficient. Cu storcătorul de citrice pe care îl deține robotul de bucătărie, poți să bei la orice oră un suc proaspăt de fructe sau de legume.  Bolul are o capacitate de 1,5 litri, fiind suficient pentru o familie iar cea a blenderului de 1 litru.

Panasonic MK-F800SXE

Acesta deține mai multe trepte de viteză, cu viteza variabilă și opțiunea PULS.  Robotul de bucătărie  Panasonic MK-F800SXE a fost conceput cu o ventuză la baza robotului reprezentând un sistem antialunecare,  astfel încât să nu alunece în timpul funcționării. Printr-o apăsare a manetei ce se află pe partea laterală,  această ventuză este eliberată,  odată ce acesta și-a terminat treaba.

Design-ul robotului de bucătărie  Panasonic MK-F800SXE este unul modern și inovator, cu carcasa de culoare neagră sau argintie, având expus un meniu automat tactil pe suport de sticlă, unde sunt expuse 5 funcții preprogramate, ce pot fi acționate prin simpla atingere și un număr de 33 de funcții standard oferind eficiență în utilizare. Puterea acestui robot de bucătărie este de 1000 de W, devenind performant în funcționare.

Având vasul si capacul din copoliester, fără conținut de BPA Eastman Tritan, garantează siguranța și securitatea sănătății întregii familii. Datorită materiaului ușor din care este confecționat, acesta poate fi spălat cu ușurință în mașina de spălat vase.  Prin dimensiunile sale de 264 x 437 x 259 mm, acesta poate fi așezat pe orice dulap din bucătărie pentru a putea fi folosit cu ușurință în orice moment ai avea nevoie.

Prețul Robotului de bucatarie Panasonic MK-F800SXE nu este foarte mare și este dat de capacitatea de funcționare și de funcțiile pe care le deține.