Beko WTV8734XS0 – design modern si specificatii de top

Maşinile de spălat rufe de la Beko care au clasa de eficienţă energetică A+++, deţin posibilitatea reducerii consistente a consumului de energie electrică, oferind performanţe superioare în spălarea rufelor.

 Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 deţine un tip de încărcare frontală, beneficiind de o capacitate de încărcare de 8 kg şi având o deschidere a hubloului de 170 de grade. Având un număr de 16 programe de spălare, cu tehnologii şi funcţii speciale, aceasta oferă performanţă şi eficienţă în spălarea rufelor. Programele sunt destinate spălării eficiente a fiecărui tip de ţesătură,  pentru a spăla rufele eficient  fără să le deterioreze.

Pentru persoanele cu alergii sau cu pielea sensibilă, maşina de spălat Beko WTV8734XS0 a fost dotată cu un program special  Clătire, însemnând că rufele pot fi clătite suplimentar astfel încât să poată fi eliminată orice urmă de detergent. Programul rapid oferă o spălare rapidă a rufelor. Programul prespălare înmoaie rufele foarte murdare înaintea spălării, pentru a le reda după spălare albe şi foarte curate. Pe lângă cele 16 programe, Beko a mai deţine câteva programe speciale oferind performanţă şi siguranţă în modul de spălare a rufelor.

Beko WTV8734XS0

Programul Baby Protect+ oferă performanţe deosebite la spălarea şi clătirea rufelor ce necesită tratament special, fiind recomandat în mod expres pentru hăinuţele bebeluşilor. Cu Expres Zilnic rufele puţin murdare şi nepătate, sunt spălate în doar 39 de minute la o temperatură de 30 de grade. Cu Expres Super Rapid se poate spăla în doar 14 minute, o cantitate de 2 kg de rufe la o temperatură de 30 de grade. Acesta este un program destinat spălării prosoapelor, batistelor, şosetelor sau tricourilor. Cu programul Împrospătare, poţi spăla hainele care nu sunt murdare, dar necesită  îndepărtarea mirosurilor într-un timp rapid de doar 17 minute. Aqua 40C 40 grade oferă o spălare eficientă a rufelor în 40 de minute la o temperatură de 40 de grade. Cu Hygiene 20, cantitatea de rufe de 3,5 kg  puţin murdare, sunt spălate în modul economic, într-o perioadă scurtă de timp.  Auto Curăţare este destinat igienei curăţării cuvei la un interval de 20 de cicluri de spălări. Aceasta mai deţine şi alte programe standard precum bumbac, lână, sintetice, delicate, spălare manuală.

Această maşină de spălat rufe mai are şi alte funcţii speciale precum,  Afişare timp spălare rămas, Sistem electronic de control al balansului,  Urmărire programe principale.

Deţine un nivel de zgomot la centrifugare de 74 dB iar la spălare de 54 dB, având o viteză de centrifugare de 1400 de rotaţii/minut.

Motorul Pro Smart Inverte este unul de tip brushless ce oferă un nivel de zgomot foarte redus, fără vibraţii, control al turaţiei şi eliminarea fenomenului electrostatic. Această tehnologie oferă  o garanţie a motorului, de 10 ani şi  durabilitate maximă în funcţionare,.

Dimensiunile maşinii de spălat Beko WTV8734XS0 sunt de 84 x 60 x 54 cm şi are un design de ultimă generaţie, cu carcasa de culoare alb,  cu panou de afişaj de tip LCD, dându-i o notă  inovatoare de imagine. Preţul acesteia nu este foarte mare şi este dat de funcţiile şi tehnologiile pe care le deţine, iar dacă îţi doreşti o maşină de spălat performantă, ţi-o recomand cu toată încrederea.