Arctic AK54240+ – cu rafturi Safety Glass

Preț Arctic AK54240+

Cu Arctic organizarea într-un frigider întotdeauna a fost simplă. Combina frigorifică Arctic AK54240+ face parte din clasa de eficiență energetică A+, beneficiază de o garanție maximă de 5 ani și vine cu un preț destul de rezonabil.

Aspect Arctic AK54240+

Arctic AK54240+ are un design simplu, cu o carcasă de culoare albă, foarte rezistentă, având dispus pe ușa frigiderului logo-ul Arctic. Atât ușa frigiderului cât și ușa congelatorului dispun de mânere verticare și sunt reversibile pentru a le putea adapta spațiului în care va fi depozitat. Având dimensiunile de 152.5x54x60 cm acesta poate fi orientat oriunde în bucătărie, deoarece deținând dimensiuni destul de reduse nu va incomoda utilizatorul.

Caracteristici Arctic AK54240+

Arctic AK54240+ este o combină frigorifică, compusă din două compartimente, unul pentru frigider și celălalt pentru congelator. Încadrându-se în clasa de eficiență energetică A+, asigură un consum redus de energie electrică, de până la 24%. Consumul energetic anual al acestei combine frigorifice Arctic AK54240+ este de 244 kw. Volumul net total al combinei frigorifice este de 229 litri, din care volumul frigiderului este de 142 de litri iar cel al congelatorului de 87 de litri. Frigiderul este dotat cu un număr de 2 rafturi din sticlă safety glass, foarte rezistente, permițând plasarea oalelor de până la 25 de kg. Flexibile și ajustabile, permit mutarea acestora în funcție de necesități. Pe ușă sunt dispuse un număr de 3 rafturi pentru sticle, borcane și unt sau brânză. Raftul XXL Bottle de pe ușă permite depozitarea sticlelor de mari dimensiuni. Frigiderul a mai fost dotat și cu un compartiment Garden Fresh ce este dedicat depozitării legumelor și a fructelor, păstrând alimentele proaspete o lungă perioadă de timp. Congelatorul a fost dotat cu un număr de trei compartimente, deținând o capacitate de congelare de 3,5 kg în 24 de ore, iar în cazul unei pene de curent, această combină frigorifică asigură o autonomie de până la 16 ore. Controlul temperaturii se face cu un termostat reglabil, putând seta temperatura în funcție de nevoi. Pentru a asigura un mediu steril fără bacterii și fără mucegai, garniturile ușilor combinei frigorifice, au fost tratate cu un aditiv special de protecție. În aceste condiții, combina frigorifică asigură păstrarea alimentelor în cele mai bune condiții de igienă și oferă prospețime legumelor și fructelor o lungă perioadă de timp.

arctic-ak54240

Review Arctic AK54240+

Dacă ești în căutarea unui frigider nou, sau dorești să-l înlocuiști pe cel vechi, atunci combina frigorifică Arctic AK54240+ reprezintă cea mai bună alternativă. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică A+, oferind un consum redus de energie electrică. Deținând un compartiment special Garden Fresh pentru legume și pentru fructe, nu trebuie să-ți mai faci griji că acestea se vor usca sau se vor strica. Compatimentul special asigură prospețime îndelungată, având legume și fructe proaspete la orice oră. Rafturile din sticlă specială susțin chiar și o greutate mai mare, de până la 25 kg. Dimensiunile medii ale combinei frigorifice Arctic AK54240+ o fac să poată fi amplasată în orice spațiu din bucătărie, mai ales că are un design simplu care îi dă eleganță.

Pro: compartiment Garden Fresh, rafturi Safety Glass

Contra: clasa A+, frigider cu numai 2 rafturi