Samsung 49KS7002 – cu tehnologii de ultima genetatie

Preț Samsung 49KS7002

Samsung vine cu un televizor dintr-o nouă serie 49KS7002, ce oferă atât performanță vizuală cât și performanță audio. Prețul acestui televiyor este ceva mai mare, însă este justificat de tehnologiile și caracteristicile pe care le deține.

Aspect Samsung 49KS7002

Acest televizor extraplat având dimensiunile cu stand de 1089.1 x 699.0 x 233.2 mm și cele fără stand de 1089.1 x 633.6 x 43.4 mm, are o greutate de 14,2 kg și beneficiază de o carcasă de culoare gri, ce are o ramă foarte subțire din care se revarsă imagini în culori superbe. Dispus în orice încăpere, va conferi acesteia un stil modern și inovator.

Caracteristici Samsung 49KS7002

Televizorul Samsung 49KS7002 este un SUHD Smart TV, de tip LED cu funcția de monitor. Acesta deține un sistem audio Stereo,  având o ieșire a sunetului de 40 W și însoțit de tehnologiile și caracteristicile superioare de sunet Dolby Digital Plus,  DTS 2CH(Down Firing + Base Reflex),  Woofer,  Wallmount Sound Mode,  Multiroom Link și TV SoundConnect,  oferă un sonor perfect, fără distorsiuni. Diagonala ecranului acestui televizor este de 123 cm, având rezoluția performantă 4K Ultra HD ce reprezintă capacitatea ecranului de a reda rezoluția de 4 ori mai mare, iar SUHD reprezintă o tehnologie a mărimii rezoluției, oferind o luminozitate mult mai bună ecranului. Contrastul dinamic reprezentat de caracteristica Mega Contrast, oferă un negru intens în contrast cu un alb mult mai luminos, având un aspect de imagine 16:9. Caracteristicile superioare de imagine și tehnologiile ce sunt înglobate în acest SUHD Smart Tv SUHD, și anume  Remastering Engine, Motion Rate 200, PQI 2100, HDR 1000, Micro Dimming: UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Ultra black, Quantum Dot, Color Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support și  Peak Illuminator Pro, oferă imagini perfecte, clare, cu detalii perfect vizibile, contrast perfect și culori superbe, strălucitoare și mult mai apropiate de cele naturale. Pentru transmisie și recepție a fost folosit un tuner digital DVB-T/C/S2 cu o intrare pentru antenă  și un port pentru redare video, având integrat un Player multimedia.  Conexiunile se fac prin rețeaua Wi-Fi și LAN precum și prin Slot CI+ și RS 232C, cu conectorii: 3 porturi USB 2.0, 4 porturi HDMI și o ieșire audio digitală.

samsung-49ks7002

Review Samsung 49KS7002

Acest Samsung din seria 49KS7002 reprezintă unul dintre cele mai performante televizoare ale acestui producător. Dotat cu caracteristici superioare de imagine și tehnologii video performante,  precum și tehnologii audio performante, acesta poate oferi experiența unei săli de cinematograf, chiar la tine acasă, reprezentând tot ceea ce îți poți dori de la un televizor. Acest model integrează tehnologia Quantum Dot pentru a oferi o experiență de vizionare excepțională, iar HDR 1000 asigurând luminozitatea de până la 1000 de niți, precum și un număr impresionant de culori.  Transmisiunile se fac prin rețele performante, de ultimă generație, deținând un număr destul de mare de porturi, atât HDMI cât și USB.

Pro: Tehnologii avansate, SUHD Smart TV, 4K Ultra HD

Contra: preț ridicat