Whirlpool AWO/C 7113 – cu noua tehnologie Al 6-lea simţ

Preţ Whirlpool AWO/C 7113

Brandul Whirpool este foarte cunoscut în toată lumea şi se ştie că tehnologia folosită de acest producător este una dintre cele mai noi şi mai eficiente. Preţul acestei maşini de spălat, putem spune că se încadrează în clasa celor mai ieftine produse electrocasnice. Maşina de spălat rufe Whirlpool AWO/C 7113 este un produs electrocasnic economic şi eficient.  Acest produs poate fi achiziţionat de pe platforma online a unuia dintre cei mai mari retaileri din mediul online.

Aspect 

Maşina de spălat rufe  Whirlpool AWO/C 7113 are un design simplu, cu o carcasă de culoare albă cu canturi rorunjite, având pe partea frontală hubloul iar deasupra panoul de control al programelor, format dintr-un buton pentru setarea programelor ce sunt dispuse prin pictograme de jur împrejurul lui, un panoul de tip LED şi sertarul pentru detergent. Dimensiunile sale sunt de 84.5 x 59.5 x 52 şi poate fi dispusă în orice baie aproape de sursa de alimentare cu apă.

Caracteristici 

Whirlpool AWO/C 7113 este o maşină de spălat rufe, cu încărcare frontală, având o capacitate de încărcare de 7 kg. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotaţii pe minut şi face parte din clasa de eficienţă energetică la centrifugare, C. Per total  face parte din clasa de eficienţă energetică A++, iar pentru spălare din clasa A. Clasa de eficienţă energetică A++ oferă performante în spălare şi consum de energie electrică. Pentru spălare rufelor într-un mod cât mai eficient, această maşină de spălat rufe a fost dotată cu un număr de 18 programe de spălare. Diversitatea acestor programe reprezintă punctul forte al acestei maşini de spălat rufe. Aceste programe au fost create cu scopul de a se adresa in mod direct diferitelor tipuri de ţesături. Pe lângă programele standard, bumbac, lână, sintetice, delicate aceasta a mai fost dotată şi cu alte programe speciale cum ar fi: programul uşor de călcat dedicat  spălării cămăşilor, rufele nefiind stoarse puternic. Programul Clătire intensivă ce este dedicat spălării hainelor celor cu pielea sensibilă şi a hăinuţelor bebeluşilor, programul executând o clătire suplimentară, Programul spălare manuală dedicat tuturor ţesăturilor care în mod normal nu se spală la maşina de spălat rufe şi Programul de prespălare dedicat rufelor foarte murdare care necesită o înmuiere în prealabil. Funcţia Super Eco spală rufele într-un mod rapid, oferind economie atât la curent electric cât şi la apă. Programarea întârziată este creată pentru a spăla atunci când doreşti, chiar dacă nu esti acasă. Nivelul de zgomot la spălare este de 59 dB iar la centrifugare este de 74 dB. Tehnologia al 6-lea simţ cu care a fost dotată, oferă siguranţă în spălare şi economie la funcţionare.

whirlpool-awo-c-7113

Review Whirlpool AWO/C 7113

Maşina de spălat Whirlpool AWO/C 7113 este destul de încăpătoare, deţinând o gamă variată de programe ce acţionează pentru a elimina murdăria din ţesături şi pentru a elimina mirosurile neplăcute de transpiraţie. Din punct de vedere al preţului, aceasta este una dintre cele mai ieftine maşini de spălat rufe mai ales că este dotată şi cu tehnologii de ultimă generaţie. Rezultatele sunt eficiente şi vizibile. Poate fi dispusă în orice baie, deoarece nu deţien dimesniuni foarte mari, sau după preferinţa fiecăruia, chiar şi într-o bucătărie.

Pro: tehnologia Al 6-lea simţ, 18 programe de spălare, clasa A++, preţ scăzut

Contra: nu deţine