Studio Casa CF145 A+ – Lada frigorifica pentru cei cu buget mai redus

Congelatorul sau lada frigotifică au fost considerate întotdeauna ca o necesitate într-o gospodărie pentru membrii unei familii. Având o ladă frigorifică ce satisface nevoia de depozitare a alimentelor pentru o perioadă mai îndelungată sau cu dotări tehnice speciale ce asigură alimentelor o păstrare ideală, îţi protejezi familia ţinând alimentele în condiţii optime de depozitare. Calitatea, fiabilitatea, confortul şi design-ul sunt criteriile descrise de producătorii Studio Casa. Aceştia au venit în sprijinul clienţilor săi cu produse de calitate la preţuri cât mai convenabile.

Lada frigorifica Studio Casa, CF145 A+ face parte din clasa de eficienţă energetică A+, este formată dintr-un singur compartiment, cu un singur compresor cu sistem de răcire static ce face parte din clasa climatică N şi agent de răcire R600a. Volumul net total al lăzii frigorifice este de 150 litri şi are un consum energetic anual de 191 kw.

Lada frigorifica Studio Casa, CF145 A+ este dotată cu sistem de iluminare interioară şi termostat reglabil. Uşa are deschidere standard pe verticală, având mânerul încorporat. Sistemul de dezgheţare se face manual. Nivelul de zgomot este de 42 dB, ceea ce o face destul de silenţioasă, practic nici nu vei şti că o ai în casă.

Lada frigorifica Studio Casa, CF145 A+, 150 l, Alb

Lada frigorifică este dotată cu filtru pentru drenare a apei datorată condensului. Orificiul de eliminare a apei poate fi curăţat în momentul în care dezgheţi lada frigorifică. Acest filtru pentru drenaj este foarte important pentru acest tip de aparat electrocasnic de congelare a alimentelor, deoarece elimină riscul de a face mucegai şi de a îmbolnăvi cu produsele ce au fost depozitate în lada frigorifică.

Designul lăzii frigorifice  Studio Casa, CF145 A+ este modern şi atrage prin simplitatea liniilor drepte, având o carcasă de culoare alb imaculat. La partea exterioară se află dispus termostatul reglabil pentru reglarea temperaturii.

Această ladă frigorifică este ideală pentru păstrarea în condiţii optime a cărnii şi a preparatelor sau semipreparatelor din carne, legume şi fructe precum şi pentru păstrarea conservelor pentru perioada de iarnă. În perioadele toride ale verii se pot depozita semipreparatele pentru grătar şi sticlele cu sucuri naturale sau cutiile şi peturile de bere.

Preţul lăzii frigorifice Studio Casa, CF145 A+ este foarte mic şi este dat de eficienţa de depozitare a alimentelor în condiţii optime de păstrare. Dimensiunile acestei lăzi frigorifice sunt de 76 x 56 x 84,5 cm şi poate fi încadrată în bucătărie sau în oricare alt loc din casă fără ca aceasta să incomodeze. Dacă te-ai convins de fiabilitatea acestei lăzi frigorifice şi îţi doreşti să o cumperi, nu ezita.