Arctic AND245+ – frigider ieftin pentru familia ta

Iata ca de aceasta data avem de a face cu un frigider mai ieftin. De ce e mai ieftin? Pentru ca are o capacitate de incarcare mai mica de 228 litri (cele mai generoase frigidere ajung sa aiba peste 500 litri), are un design simplu si poate cel mai important lucru este ca nu are sistem de dezghetare automata No Frost.

Este cu doua usi pentru congelator si pentru frigider, ceea ce mi se pare foarte eficient. Nu trebuie sa deschizi frigiderul ca sa ajungi la congelator asa cum se intampla la frigiderele mai vechi care mai exista inca in anumite case. In congelator exista doua compartimente de asezare a alimentelor, dar din pacate nu exista rafturi suplimentare pe usi. Congelatorul are capacitate de 49 litri si poate insa inghete pana la 3.5 kg de alimente in decurs de 24 de ore. Raftul este din sarma, la fel ca si cele din frigider. Mi se pare destul de inconfortabil acest sistem, cu toate ca frigiderele clasice aveau doar astfel de sertare.

Avantajul este ca nu se vor murdari si nu se vor zgaria asa cum se intampla cu rafturile din sticla. Dar daca dintr-un accident se scurge un lichid de pe raftul de sus, atunci acesta va murdari toate rafturile pana jos. Oricum rafturile sunt mai usor de curatat. Pe usa insa exista trei rafturi din plastic pe care puteti aseza oua, sticle si borcane. Rafturile se pot ajusta foarte simplu, astfel incat spatiul din interior sa fie cat mai bine gestionat si sa puteti pastra pune cat mai multe alimente. Chiar si cele de pe usa se pot regla in functie de recipientele de care dispuneti. Exista apoi in partea inferioara compartimentul special pentru fructe si legume, o zona spatioasa, cu o umiditate si o temperatura optime pentru pastrarea alimentelor proaspete.

Frigider Arctic AND245+, 228 l, Clasa A+, H 145.8 cm, Alb

Termostatul este ajustabil, lucru ce ajuta la o reglare usoara si rapida a temperaturii din interior, care sa se potriveasca perfect cu nevoile utilizatorului si cu temperatura din exterior (vara cand este mai cald sau iarna cand este mai frig). Puteti seta oricand temperatura dorita. Usile sunt reversibile, ceea ce inseamna ca le puteti muta pe orice directie de deschidere preferati. Frigiderul masoara 145.8 x 54 x 60 cm, se livreaza cu suport de oua si tava pentru gheata, are manere orizontale si este foarte compact.

Spre deosebire de majoritatea frigiderelor de pe piata care au garantie 24 de luni, acesta are garantie standard de 36 de luni, ba chiar de 5 ani daca va grabiti si prindeti perioada de promotie.