Samsung RT38FDAADSP – frigider de ultima generatie

Samsung RT38FDAADSP este un frigider cu un volum mare de incarcare, compartimentare inteligenta si eficienta, multe functii moderne si un design atractiv. Adaugam la toate acestea tehnologia Full No Frost, un lucru pe care ar trebui sa-l urmariti la viitorul dumneavoastra frigider daca doriti sa obtineti maxim de confort si siguranta.

E adevarat ca nu este un frigider tocmai perfect pentru o bucatarie mica, pentru ca este destul de mare si incapator. Mai exact are o capacitate de 385 de litri, din care 87 litri sunt alocati congelatorului. Pe acesta il gasim in partea de sus pentru ca frigiderul este proiectat cu doua usi. Congelatorul din partea superioara este format dintr-un singur compartiment in care puteti aseza mai multe pungute cu alimente inghetate. Din pacate nu este un spatiu foarte mare si poate fi destul de anevoios sa asezati alimentele intr-un singur sertar, insa avand in vedere ca sunteti in cautarea unui frigider si nu a unei combine frigorifice (care are un congelator de capacitate mai mare; este mai bine echilibrat cu partea frigorifica), cred ca acest lucru nu va fi o problema.

In partea de jos se afla usa mai mare pentru frigiderul care este compartimentat cu 3 rafturi de sticla foarte fiabile. Aici sunt o multime de rafturi pe care puteti aseza alimentele de toate marimile. In plus exista un raft special de glisare usoara care are balamare ce gliseaza si se poate trage usor afara. Exista de asemenea si un sistem de protectie antibacteriana care impiedica alterarea alimentelor. Astfel, veti avea certitudinea ca veti consuma doar alimente sanatoase.

Frigider Samsung RT38FDAADSP, 385 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu

Este un frigider modern, caracterizat de eleganta, dar totodata si simplitate. Este prevazut cu un control digital pentru operare facila (pozitionat pe usa de la congelator), finisajul este argintiu iar usile se deschid spre dreapta (se pare ca nu sunt reversibile). Masoara 178.2 x 67.5 x 66.5 cm iar deshiderea usilor nu se face cu ajutorul unor manere iesite in afara care pot fi incomode. Exista un sistem de deshidere cu manere incorporate la imbinarea dintre cele doua usi.

In interior are un sistem de iluminare cu LED, ceea ce face ca alimentele sa fie usor de gasit chiar si atunci cand in camera lumina este stinsa. Este un model ideal pentru o familie numeroasa pentru ca este foarte spatios si surprinzator de silentios. Frigiderul raceste foarte repede alimentele, iar congelatorul le ingheata intr-un timp scurt. Dispune de un sistem inteligent de reglare a umiditatii astfel incat asigura in orice moment prospetimea alimentelor depozitate. In frigider se afla un sertar special pentru asezarea fructelor si a legumelor, iar acestea se vor pastra in conditii optime pentru o perioada mai lunga de timp.

In concluzie, Samsung RT38FDAADSP merita toti banii.