Combina Frigorifica Arctic ANK326B+, detalii si pareri

Pentru astazi v-am pregatit o combina frigorifica produsa de Arctic, modelul Arctic ANK326B+ mai exact, care poate fi privita de cumparatori ca un aparat electrocasnic eficient si economic, in masura in care a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+ (consum anual de aproximativ 267kwh), fiind dotata cu un singur compresor. Printre punctele sale forte se numara design-ul modern, compact, alaturi de compartimente special gandite pentru consumatorii care doresc sa isi congeleze alimentele in cele mai bune conditii, rapid (vezi Fast Freeze XL Zone). Tot aici gasim si compartimentul Garden Fresh, combina avand o greutate de 61 kg si urmatoarele dimensiuni: 185.3 x 59.5 x 60 cm.

Compartimentarea la interior a fost realizata in mod inteligent, astfel incat sa aveti parte de un frigider incapator, precum si un congelator de dimensiuni considerabile. Dintr-un volum total de 295 de litri, frigiderul areo capacitate de 205 litri, restul revenindu-i congelatorului, amplasat in partea de jos a combinei frigorifice.

Arctic ANK326B+ se adreseaza in mod special celor care cauta o combina performanta, capabila sa mentina prospetimea alimentelor in conditii de maxima igiena. Pretul, iarasi, nu este unul de lepadat, Arctic obisnuindu-ne de-a lungul timpului cu produse de buna calitate, insotite de un raport calitate-pret foarte bun.

Bacteriile ce se formau altadata la interior sunt eliminate inca din start cu ajutorul garniturii antibacteriene. Garnitura contine aditivi speciali care combat formarea bacteriilor, eliminand aparitia mirosurilor neplacute sau a mucegaiului.

Spatiul pus la dispozitie prin intermediul acestei combine poate fi personalizat in functie de necesitatile si specificul fiecarui utilizator in parte. Cele trei rafturi ajustabile asigura acest lucru, pe usa fiind dispuse suporturi pentru borcane, sticle (XXL Bottle), oua, precum si un Mix Zone ce ne va permite sa depozitam recipiente de diverse dimensiuni. Compartimentul Garden Fresh, asa cum sugereaza si numele, face referire la cutia amplasata in partea inferioara a frigiderului propriu-zis, acolo unde vom stoca verdeturile, in mod special, si fructele pe care le vom consuma ulterior.

Continuam prin a aminti de congelatorul cu un volum de 90 de litri, conceput la randul sau cu trei compartimente. Cu ajutorul acestuia putem congela pana la 5 kg intr-un interval relativ scurt de timp. Daca e sa facem referire la functiile acestui congelator, ei bine, avem la dispozitie un compartiment cu diverse optiuni de congelare, dar si o tava de gheata prin intermediul careia sa putem aduce la temperatura optima bauturile ce le vom consuma.

In momentul in care nu ati inchis in mod corespunzator usa combinei, sistemul Eco Buzz va lansa automat un semnal sonor prin care veti fi atentionati vizavi de acest aspect. Temperatura de la interior poate fi setata in functie de natura alimentelor stocate prin intermediul termostatului reglabil. Consumul anual redus, la care faceam referire inca din startul prezentarii, este posibil si datorita iluminarii interioare ce se bazeaza exclusiv pe LED-uri. Acestea din urma prezinta avantajul unui consum redus de energie electrica, spre deosebire de modelele anterioare lansate de Arctic sau orice alta companie din domeniu.

Concluzii

Spunem un mare „DA” achizitionarii combina frigorifica Arctic ANK326B+ prin prisma pretului de achizitie, dar si pentru ca ne ofera un spatiu consistent de depozitare, beneficiind totodata de aportul tehnologiilor de ultima generatie.

In ceea ce priveste dezavantajele, consumatorii s-au plans de-a lungul timpului ca racirea este realizata in mod neuniform, iar sertarele dispuse la interior sunt realizate dintr-un material fragil.