Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX – pareri si detalii tehnice

Beko RCNA400K20ZX este o combina frigorifica incapatoare, performanta si suficient de atractiva ca pret pentru a sublinia inca din start faptul ca va reprezenta o achizitie inspirata pentru multi consumatori casnici. Producatorul turc pune mare pret pe mentinerea alimentelor in conditii de deplina siguranta si igiena, cu ajutorul unor sisteme inovatoare, la care vom face referire in cadrul acestei recenzii.

Combina este de tip Full No Frost, adica va necesita minima grija din partea noastra. Nu trebuie curatata de gheata periodic si, in plus de aceasta, este suficienta o laveta umeda pentru indepartarea diverselor pete ce pot aparea pe parcursul utilizarii sale. Sistemul de racire NeoFrost impiedica formarea unui mediu umed, ceea ce conducea pana acum la degradarea alimentelor sau la aparitia mucegaiului. In plus de asta, aerul este purificat prin intermediul unui filtru antimirosuri!

Combina de fata a fost inclusa in suita de aparate electrocasnice lansate in ultimii ani, ce fac parte din clasa de eficienta energetica A+. In comparatie cu modelele anterioare, de clasa A, aceasta combina consuma cu pana 1/5 mai putina energie electrica. La un consum anual de doar 346 kWh, producatorul are grija de mediul inconjurator prin prevenirea risipei de resurse!

Cea mai mare parte a combinei a fost dedicata frigiderului, care are o capacitate de 250 de litri dintr-un total de aproximativ 350! La exterior, combina masoara 201 x 59.5 x 65 cm, dimensiuni standard ce o recomanda pentru bucatariile spatioase, dar si in cele de dimensiuni ceva mai reduse.

Frigiderul combinei a fost compartimentat astfel incat sa corespunda gusturilor celor mai pretentiosi din fire. Vine cu doua compartimente spatioase in care vom aseza produsele vegetale. Cele doua compartimente sunt suprapuse, si nu alaturate, asigurand un spatiu generos pentru verdeturi, legume si fructe. In imediata apropiere, deasupra, dam peste patru rafturi din sticla securizata ce pot fi manipulate foarte usor datorita marginilor prevazute cu protectie. De asemenea, un raft metalic ne sta la dispozitie pentru a aseza pana la 5 sticle.

Pe usa frigiderului gasim suporturi de plastic, cu precizarea ca primul de sus este protejat de un capac mobil ce ne ajuta la pastrarea in siguranta a alimentelor.

Nici congelatorul nu este mai prejos, oferind la randul sau un spatiu suficient de incapator pentru necesitatile unei familii formate din pana la 6 persoane. Vorbim despre un volum net total de 97 litri, impartit in trei compartimente inchise.

Beko RCNA400K20ZX este acoperita de un invelis din inox antiamprenta, ceea ce insemna ca nu vor ramane urme la contactul cu mana. Manerele sunt rezistente, incorporate in usi. Apropo de usi, utilizatorii vor fi alertati in momentul cand usile combinei nu au fost inchise complet!

Concluzii

Recomandam cumpararea combinei frigorifice Beko RCNA400K20ZX prin prisma urmatoarelor aspecte: este incapatoare, performanta si detine un congelator mai spatios fata de alte combine frigorifice existente pe piata de electrocasnice. Un alt avantaj major il constituie prezenta sistemului Full No Frost, pretul solicitat de retaileri fiind si el unul corect in raport cu ceea ce ne livreaza compania producatoare.

Singurul dezavantaj este acela ca poate deveni un pic cam zgomotos in anumite momente ale functionarii sale.