Tableta Apple iPad Air 2 – un procesor puternic si un design perfect

Având un desing complet nou slim, dimensiuni 169.5 x 7.5 x 240 mm, cu o greutate de 469 grame, de culoare gri spațial,  tableta Apple iPad Air înglobează puterea unui computer într-un  dispozitiv slim realizat din sticlă și aluminiu. Cipul  A7, cu arhitectura pe 64 biți îi conferă putere și viteză pentru aplicații și jocuri. Poți să-ți delectezi ochii pe suprafața generoasă a  ecranului Retină, având o rezoluție de 2048×1536 si peste 3,1 milioane de pixeli.

Fotografiile și imaginile sunt mult mai clare la acest tip de iPad Air, oferindu-ți bucuria de a vedea doar ceea ce dorești să vezi. Durata bateriei este una generoasă, de până la 10 ore, acest lucru datorându-se cipului A7. Deci nu trebuie să-ți faci probleme că vei rămâne fără baterie, dacă vei pleca undeva mai departe de casă. Este o viziune fără compromis a calculatorului personal, în lumea modernă.

Specificații tehnice:

În spatele acestui dispozitiv se află un microfon secundar, iar în partea inferioară a tabletei se află difuzoarele stereo ce îi asigură un volum ridicat și portul Lightning. Camera frontală de 1,2 MP și butonul home se află în partea din față. În laterala tabletei se află butoanele pentru volum și butonul Silent. Ceea ce este innovator la aceast Apple iPad Air, este greutatea mult redusă, de cca 183 gr. Cheia succesului pentru acest iPod este display-ul Capacitive Multi-Touch, de 9,7 inch și o rezoluție de 2048X1536 pixeli, cu un strat oleofobic aplicat, ce îi oferă rezistență la zgârieturi. Formatul video este unul de calitate – Motion Jpeg de 35 Mbps. Cu ajutorul Multi-Touch poți interacționa și vizualiza într-un mod spectaculos. Culorile vii pot fi comparate cu cele ale ecranului cinematografic, deoarece sunt folosiți senzori avansați de lumină ambientală, cu patru canale pentru a se adapta ușor la lumina din mediul tău înconjurător, făcând ca cititul pe display să fie mai natural și confortabil, ca și când ai citi de pe o foaie de hârtie.

Tableta Apple iPad Air

Procesorul Dual Core 64 bit Apple A7 de 1.4GHz, un GPU PowerVR G6430, și un coprocesor M7 special creat pentru analizarea mișcărilor terminale, se află în interirul tabletei.

Pentru conectivitate,  Apple iPad Air are  WiFi 802.11 A/B/G/N, Bluetooth 4.0, Glonass și GPS. Bateria are o funcționalitate de până la 10 ore.

Alte caracteristici ale tabletei Apple iPad Air, sunt microfoanele duale, accelerometru și senzorul de lumină ambientală,

Ca software are un sistem de operare iOS7. Făcut din material de bună calitate, ușor, plăcut la atingere, cu multe aplicații pentru nevoile tale, la un preț bun și dacă îți dorești un dispozitiv modern creat pentru nevoile tale, ti-l recomand cu toată încrederea.